Rijecani imaju recept za Sevillu: 'Neka se u strijelce upise i Vargic'

Nogometasi Rijeke u cetvrtak igraju navazniju utakmicu dosadasnjeg tijeka Europske lige i sezone opcenito.

10.12.2014.
17:42
VOYO logo

Ivan Tomecak protiv Seville igra svoju jubilarnu dvadesetu utakmicu u Europi u dresu Rijeke. Bivsi igrac Dinama jos uvijek ceka svoj premijerni pogodak na europskom gostovanju u skupini.

"To je za sada tako. Ali i to ce se dogoditi! Idealno bi bilo da zabijemo u cetvrtak. Svjesni smo da moramo postici barem jedan pogodak ako zelimo kreirati iznenadenje. Pa neka se u strijelce, ako treba, upise nas vratar Vargic u 90. minuti. Uvjeren sam da cemo, ukoliko budemo 'igrali nogomet', docekati svoje prigode. Bit ce potreban i djelic srece, no srusit cemo i tu tradiciju. Ne smijemo si dopustiti nabijanje, vec moramo imati odredeni posjed, sto je po meni jedan od kljucnih segmenata, da i domacin trci i umara se. Ukoliko lopta bude samo u nogama protivnika, nece biti dobro. To ne smijemo dopustiti", kazao je Tomecak za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2b8035

Sevilli je prolazak u drugi krug Europske lige potreban najmanje bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nasem novom medusobnom susretu daje dodatnu draz. Stadion ce, nadam se, biti pun. Crpit cemo energiju iz atmosfere na Ramon Sanchez Pizjuanu. Imamo priliku odigrati jos jednu veliku europsku utakmicu".

Mozda i najvecu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka sljedeca je najveca. Ma da se razumijemo, ovo sto se dogada prije svega je veliko priznanje za Rijeku. I naravno da je rijec o jednom od najvecih susreta za sve nas. Mozemo opet ispisati povijest. Krvarili smo cijelu sezonu da bismo dosli do ovoga. A sada nam se nudi mogucnost da u Sevilli dodatno naplatimo sve ono lijepo sto smo do sada napravili. Iako, naravno, imperativa nema. Osim onog da odigramo najbolje sto mozemo. Nemamo sto za izgubiti, a mozemo jako puno dobiti. Moram priznati da imam dobar osjecaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo