RIISE OTKRIO STRAVIČNE DETALJE SUIGRAČEVOG NAPADA: / Prepričao incident koji mu je umalo okončao karijeru - "Ubit ću te, pi**o!"

Image
Foto: AFP

Liverpoolov legendarni Norvežanin osvrnuo se na divljački napad suigrača

28.12.2018.
17:40
AFP
VOYO logo

Jon Arne Riise i Craig Bellamy bili su suigrači u Liverpoolu pod Rafom Benitezom, davne 2007. Engleski klub tada je igrao osminu finala Lige prvaka sa aktualnim prvakom Europe, Rijkaardovom Barcelonom.

Prije utakmice na Camp Nou, Liverpool je otputovao u portugalski Algarve, ne bi li napunio baterije, a Riise je u svojoj autobiografiji iznio detalje incidenta koji se tamo dogodio i u kojem ga je suigrač Bellamy fizički napao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bili smo u klubu i već tada je bio prilično pijan'

"Bili smo u klubu i neki igrači su počeli piti alkohol, a ubrzo se na mom stolu našao mikrofon. Bellamy je urlao kraj uređaja za karaoke – "Riise će pjevat! Riise će pjevat!" - Već tada je bio prilično pijan, a ja sam bio nervozan, piše Norvežanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bellamy nije odustajao, a ja sam mu prišao i rekao: "Neću pjevati, začepi ili ću te prebit!", što ga je samo još više agitiralo – "Ubit ću te, crvena p**do!", urlao je na mene", dodaje Riise.

"Te noći sam se probudio u mraku svoje hotelske sobe. Kraj mog kreveta stajao je Bellamy sa palicom za golf u rukama. Blizu je bio i Steve Finnan, s kojim je Velšanin dijelio sobu. Bellamy je zamahnuo svom snagom i pokušao me udariti u potkoljenicu, što bi mi okončalo karijeru, ali uspio sam maknuti nogu", opisuje Riise incident iz 2007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Boli me briga za zatvor, ubit ću te!'

"Skočio sam iz kreveta, a Bellamy se derao: "Boli me briga hoću li završiti u zatvoru, boli me briga, ubit ću te!", a onda je ponovno zamahnuo i pogodio me u bok, punom snagom. Sljedeći udarac pogodio me u bedro, ali bio sam pun adrenalina i nisam ništa osjetio. Mogao me ozbiljno ozlijediti", nastavlja Riise.

Punu priču možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo