RIBERY KRENUO U AKCIJU: / Mandžukić objavio fotografiju s Jadrana, sletio mu komentar legende, Fiorentinini fanovi u transu

Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Svi se pitaju gdje će bivši Vatreni nastaviti karijeru

13.7.2020.
11:09
Profimedia, AFP
VOYO logo

Benevento, Inter, Milan, Verona, Parma i Fiorentina. To su klubovi koji su se posljednjih tjedana povezivali s transferom MarijaMandžukića.

Image
POLA SERIE A U LOVU NA HRVATA: /

Talijani donijeli još jednu senzaciju, i bivši klub Marija Stanića ušao u utrku za Mandžukića

Vatreni je, kao što je poznato, nedavno raskinuo ugovor s katarskim Al Duhailom te je postao slobodan igrač. Talijanski mediji brzo su reagirali pa prema njihovim informacijama napadača želi pola Serie A. Prema onome što se sada piše najbliže je Fiorentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentinanews u petak je objavio kako je njegov nekadašnji suigrač iz Bayerna, FranckRibery, dobio zadatak da nagovori Hrvata da mu se pridruži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mario bi bio koristan. Prvo, itekako bi pomogao podizanju samopouzdanja kod Dušana Vlahovića, bivšeg napadača Partizana, a od kojeg se očekuje više golova, a drugo, njegovo iskustvo generalno, kao i ono od Riberyja, trebalo bi dodatno osnažiti momčad”, dodali su. A čini se da je legendarni Francuz već krenuo u svoju misiju.

Image
Image

Naime, Mandžukić je u nedjelju objavio fotografiju s Jadrana, a među prvim koji je reagirao na nju bio je upravo Ribery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brate”, napisao je uz simbole srca i puse. Navijači su to odmah protumačili kao poziv da mu se pridruži u klub, a Tuttosport i Calciomercato također su to tako shvatili što se da zaključiti prema njihovim tekstovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo