BiH poput Barcelone: Pogledajte s kakvom napadačkom silom Sušić ide na Izraelce!

U nesvakidašnjoj se situaciji nalazi nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine.

12.11.2014.
15:05
VOYO logo

Sušić, ionače, povjerenja ima samo u dvojicu napadača - Vedada Ibiševića i Edina Džeku. Uostalom, samo je njih dvojicu i vodio na Svjetsko prvenstvo u Brazil, a na kritike javnosti je odgovarao:

"BiH može igrati s lažnim devetkama poput Barcelone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može li ili ne, sada ćemo se i definitivno uvjeriti u to. Ibišević je zbog ozljede stopala otpao još i prije nego što je Sušić objavio popis, tako da je jedini napadač za 'akciju Izrael' trebao biti Džeko. No, u utorak je stigla vijest da je nogometaš Manchester Cityja ozlijedio mišić lista i tri tjedna ga neće biti na travnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sušić ni nakon toga nije popustio, tako da će protiv Izraela definitivno igrati bez klasične špice. Prilično je to riskantna odluka kad se uzme u obzir da je BiH u dosadašnje tri kvalifikacijske utakmice za Euro 2016. ubilježila poraz i dva remija, tako da joj je pobjeda u nedjelju u Haifi praktički imperativ.

Mediji u BiH se sprdaju s novonastalom situacijom, a vrijedi istaknuti da je od raspoloživih igrača najbolji strijelac u reprezentativnom dresu Miralem Pjanić koji je za nacionalnu momčad zabio devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo