'Opalio ga je svom snagom u muda, oprostite na izrazu'

'Zaštitar je spriječio Bellea da udari po sucu Batiniću i tako ga spasio od doživotne zabrane igranja nogometa. I kako mu je Belle zahvalio? Opalio ga je svom snagom u muda, oprostite na izrazu.

28.5.2013.
15:47
VOYO logo

Nakon posljednjeg kola hrvatskog prvenstva, u kojem je Split odigrao 2:2 i tim rezultatom ostao bez Europe, dok je domaćin ostao u najelitnijem razredu hrvatskog nogometa, podigla se velika prašina oko tog dvoboja na Stanovima.

S Parka mladeži su odaslane dosta teške riječi, no zadarski gazda Reno Sinovčić se zbog njih nije previše uzbudio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramotno je da o poštenju u Hrvatskoj govore braća Žužul, jer ako itko drugi nešto može govoriti na tu temu oni sigurno nisu taj par. Još su doveli šačicu navijača da uz njih viču 'lopovi, lopovi', samo ne znam na koga se odnosilo, na naš klub sigurno nije. Penal je čist kao suza i nitko me ne može razuvjeriti nikakve 'oči sokolove' i slično palamuđenje s otklonom. Ako bismo suđenje stavili u nekakav omjer onda je to pedeset naprama pedeset posto, međutim, očito je da se Split kroz prvenstvo navikao na daleko veći postotak na vagi. Neka se upitaju kakvo su suđenje imali od 3. lige na ovamo, pa neka onda tek prozivaju velike poštenjačine", kazao je Sinovčić za Sportske novosti te prokomentirao incident s Henrijem Belleom kojem je jedan dio navijača hukao.

"Ne znam kome služi na čast njegov pokušaj napada na suca pretvoriti u obračun sa zaštitarima. A slika je skroz drukčija, jer je zaštitar spriječio Bellea da udari po sucu Batiniću i tako ga spasio od doživotne zabrane igranja nogometa. I kako mu je Belle zahvalio? Opalio ga je svom snagom u muda, oprostite na izrazu. I kad se otrgnuo zaštitaru istoga je uhvatio rukama za vrat", kazao je Sinovčić te na kraju poručio Splićanima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka kažu zašto su demolirali svlačionicu i porazbijali inventar u njoj. Toliko o poštenjačinama iz Parka mladeži."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo