JASNA RAČUNICA / 'Situacija nije kakvu smo željeli, Hajduk je Hajduk, ali mi želimo biti dominantni i pobijediti ih'

Image
Foto: Davor Javorović/Pixsell

Nogometaši Osijeka u srijedu 1. ožujka od 18 sati na stadionu Gradski vrt dočekuju Hajduk u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa

28.2.2023.
14:52
Davor Javorović/Pixsell
VOYO logo

I Osijeku i Hajduku utakmica dolazi nakon poraza u prvenstvu. U Gradskom vrtu u nedjelju je slavio Varaždin 1-0, dok je Hajduk teško stradao u Maksimiru protiv Dinana 4-0.

Image
UVIJEK OPREZAN /

Ante Čačić ne krije da mu želja dvostruka kruna, ali ističe: 'Mislim da nam je to najbolje upozorenje'

Image
UVIJEK OPREZAN /

Ante Čačić ne krije da mu želja dvostruka kruna, ali ističe: 'Mislim da nam je to najbolje upozorenje'

"Situacija nije kakvu smo željeli, svlačionica zna da trenutno zauzvrat ne dobivamo ono što ulažemo kroz treninge i vidim da je momčad ljuta zbog toga. Za mene je to pozitivan znak, mislim da puno dajemo i nedostaje malo sreće da se sve nadogradi. Kada se taj trenutak dogodi, a svi vjerujemo da hoće, stvari će biti onakve kakve želimo", rekao je trener Osijeka Rene Poms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nema bolesnog Fiolića, ozlijeđenog Gržana i kartoniranog Miereza, odnosno u situaciji kada je Caktaš rekonvalescent nakon bolesti koja ga je sedam dana prikovala za krevet, Poms ima plan za utakmicu.

"Imamo naravno plan za utakmicu, ideju kako ostvariti pozitivan rezultat. Znamo da su kup utakmice posebne jer su eliminacijske, računa se samo prolaz, samo pobjednik ide u idući krug natjecanja i zbog toga moramo pružiti svoj maksimum. Drago mi je što dobivamo i pozitivne impulse od navijača, što će biti podrška u ovoj značajnoj utakmici. Želimo biti dominantni, želimo pobijediti i pokazati navijačima da zajedno možemo ostvariti prolaz", rekao je Poms koji se potom osvrnuo na Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je uvijek važnije kakvi ćemo mi biti. Na suparnika ne možemo utjecati iako vidimo da rezultatski ni kod njih nije optimalna situacija. Ali to može biti i opasno jer ne znamo ni što možemo očekivati pa mi je draže kada je fokus na mojoj momčadi i našim ciljevima. Hajduk je uvijek Hajduk, sigurno dolaze u Osijek sa željom da naprave dobar rezultat, ali bit ćemo spremni i na to je usmjeren moj fokus uoči utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo