PRILIKA ZA POVIJESNI PLASMAN / Krunoslav Rendulić najavio utakmicu: 'Zrinjski ide ofenzivno i po pobjedu'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Za prvu ekipu zbog ozljede neće samo moći konkurirati Zvone Kožulj, dok su svi ostali igrači spremni

17.8.2023.
16:19
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši mostarskog Zrinjskog, koji večeras imaju prigodu postati prva momčad iz BiH koja se uspjela plasirati u grupnu fazu nekog europskog natjecanja, pokušat će u uzvratu ponovno pobijediti islandskoga prvaka Breidablika unatoč tome što će igrati na umjetnoj travi i u jesenskim uvjetima.  

Image
KAKVA RAPSODIJA /

Zrinjski na korak do povijesnog uspjeha: Islanđani pregaženi u Mostaru

Image
KAKVA RAPSODIJA /

Zrinjski na korak do povijesnog uspjeha: Islanđani pregaženi u Mostaru

Po riječima trenera Krunoslava Rendulića njegova momčad će pokušati ’pokazati igru kao i u Mostaru, i da će ići aktivno po pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 “Nećemo misliti samo o obrani našeg gola, to nema pretjeranog smisla, igrat ćemo kao i u Mostaru, ofenzivno i pokušati pobijediti“, rekao je Rendulić. 

Bosanskohercegovački prvak na uzvrat, koji se igra u 19.30 sati na stadionu Kopavogsvollur, ide sa četiri gola prednosti (6-2), ali i oprezom budući su dva gola primili s igračem više u drugom dijelu mostarskoga ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeti kojima će se morati prilagoditi

Najveće iskušenje po Rendulićevim riječima predstavljat će umjetna trava i razmjerno niska temperatura za ovo doba godine. 

"Uvjeti su korektni iako nismo naučili na vjetar i 12 stupnjeva, ali nije to strašno, veći problem će predstavljati umjetna trava. Trenirali smo dva dana na njoj, i nadam se da ćemo se uspjeti prilagoditi”, rekao je hrvatski stručnjak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Zrinjskog protiv Breidablika imaju povijesnu priliku postati prva momčad iz Bosne i Hercegovine izboriti nastup u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja. U slučaju da budu bolji od Islanđana osigurat će minimalno nastup u grupi UEFA-ine Konferencijske lige. Za Europsku ligu u posljednjem pretkolu igrali bi protiv austrijskog LASK-a. U slučaju da večeras pak ne uspiju, onda bi za plasman u Konferencijsku ligu igrali protiv boljeg iz ogleda makedonske Struge i luksemburškog Swifta.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo