REGIJA VRIŠTI OVOM TIPU ZBOG NJEGOVIH SINOĆNJIH NENORMALNIH IZJAVA: / 'Psihijatri su Dembeleu zabranili da gleda porniće'

Image
Foto: Screenshot: RTS

Stručni nogometni sukomentator srpske televizije Rade Bogdanović briljirao je nakon utakmice u RTS-ovom studiju

28.11.2019.
7:27
Screenshot: RTS
VOYO logo

Šou na RTS-u u Beogradu, skoro pa poput onog Messijevog na trenu. Stručni nogometni sukomentator srpske televizije Rade Bogdanović briljirao je sinoć nakon utakmice u studiju komentiravši samu utakmicu Barcelone i Borussije Dortmund. To je napravio na svoj osebujan način, povezavši nogomet sa socijalnom situacijom u toj zemlji i komentiravši Dembelea.

Image
ŠTO TO RAKITIĆ RADI MESSIJU? /

Pogledajte kakvu je fotku s treninga objavio Vatreni

Image
ŠTO TO RAKITIĆ RADI MESSIJU? /

Pogledajte kakvu je fotku s treninga objavio Vatreni

Psihijatar, pornići i videoigre

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za apsurd života i vremena u kojem mi živimo. Čovjek je plaćen s bonusima 150 milijuna eura. Toliko novca treba Kliničkom centru Srbija da se potpuno renovira kako bi mogao kvalitetno liječiti 7 milijuna stanovnika Srbije. Čak 35% vrijednosti komercijalne banke je iznosio njegov transfer.

Nogometni klub Barcelona mu je prvo angažirala nutricioniste koji su mu objasnili da se ne smije hraniti s brzom hranom. Onda su mu angažirali psihijatra da mu objasni da je profesionalni nogometaš i da po noći ne smije gledati porniće i da sa svojim rođacima organizira videoigre na profesionalnom nivou. Zamislite, čovjek s 5, 6 milijuna eura neto plaće i s tolikim transferom je to sebi dozvolio", rekao je bivši srpski napadač u emisiji uživo, a nešto kasnije komentirao je i njemačku Borussiju Dortmund:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S četiri crnca u obrani'

"Ma ne, nije Dortmund sad ispao iz forme, ispali su iz forme još u travnju prošle godine kad je trener odlučio da igra u obrani sa četiri crnca. Tada mu je krenulo sve nizbrdo. Sad je on već pečen i spreman za otkaz", istaknuo je Bogdanović svoju pomalo rasističku opasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca pobijedila Borussiju, Rakitić igrao do 77.

U skupini F Barcelona je na Camp Nou pobijedila Borussiju Dortmund sa 3:1 potvrdivši prvo mjesto i prolaz. Bila je to 700. utakmica Lionela Messija u Barcinom dresu, a uveličao ju je pogotkom za 2-0 u 33. minuti, njegovim 613. u dresu 'Blau Grane'. Među strijelce se upisao i Luis Suarez u 29. minuti, te Antoine Griezmann u 67. minuti. Za goste je zabio Jadon Sancho (77).

Ivan Rakitić je prvi put ove sezone u Ligi prvaka zaigrao od prve minute za Barcu, a na terenu je proveo 77 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo