Redknapp: 'Ne, Luka se nikad ne bi tako ponašao!'

Odbijanje napadača Manchester Cityja Carlosa Teveza da uđe u igru u utakmici protiv Bayerna u 2.

1.10.2011.
13:06
VOYO logo

U razgovoru za Guardian, menadžer Tottenhama Harry Redknapp odlučno je ustvrdio da se hrvatski nogometaš nikad ne bi ponio poput Argentinca.

Posljedica je to podsjećanja dijela engleskih medija da je Modrić navodno u 2. kolu aktualnog Premiershipa odbio igrati za Spurse protiv Manchester Uniteda jer je zahtijevao da ga klub pusti u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, Luka se nikad ne bi ponašao poput Teveza. On je vrhunski dečko. Fantastičan je, kao što sam tvrdio i cijelo vrijeme tijekom te epizode s Chelseajem. Nećete upoznati boljeg dečka od Luke", rekao je Redknapp.

Tevez je, podsjećamo, odbio ući u igru u drugom poluvremenu dvoboja protiv Bayerna na Allianz Areni. Klub ga je suspendirao na dva tjedna dok ne odluči hoće li ga i kako kazniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Mirrora, čelnici Manchester Cityja odbili su zahtjev drugoligaša West Hama za posudbom Carlosa Teveza. Kontroverzni je nogometaš trenutno pod suspenzijom u Cityju jer je odbio ući u igru u utakmici protiv Bayerna u 2. kolu Lige prvaka. Takvu je situaciju pokušao iskoristi West Ham, prvi klub u kojem je Tevez igrao nakon dolaska u Englesku (2006/07). Transfer bi bilo moguće ostvariti budući da klubovi iz Premierlige smiju posuđivati igrače članovima Championshipa i izvan prijelaznog roka. No, u Manchester Cityju nisu bili zainteresirani za takvu suradnju, tako da Tevez do daljnjega ostaje na Etihadu i iščekuje vjerojatnu kaznu koju će mu odrediti klupski čelnici.

Uoči nedjeljnog premierligaškog londonskog derbija između Tottenhama i Arsenala na White Hart Laneu menadžer Topnika, Arsene Wenger, progovorio je o najboljem nogometašu Spursa, Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Wengerov Arsenal prvi od londonskih velikana (Tottenham, Chelsea, op.a.) pokazao interes za dovođenjem Modrića, ali je on na kraju na ljeto 2008. godine završio ipak u Tottenhamu.

"Znali smo za Modrića prije Tottenhama. Igrali smo protiv Dinama u Ligi prvaka, a on je igrao u istoj momčadi zajedno s Eduardom protiv nas. U to vrijeme imali smo Fabregasa, ali bili smo zainteresirani za Modrića", rekao je Wenger, koji će u londonskom derbiju obilježiti 15. godišnjicu na Arsenalovoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je vrlo mobilan i nisam iznenađen što je uspio, znao sam da će biti dobar – dodao je francuski stručnjak o igraču za kojeg je Chelsea u ljetnom prijelaznom roku nudio čak 40 milijuna funti".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109280319006 arti-201109280154006 arti-201109290875006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo