RECEPT ZA KATASTROFU: / Španjolci pod povećalo stavili ono što rade Modrić i društvo i zaključili za njih poražavajuću stvar

Image
Foto: AFP

Realovi nogometaši slavili su u 19 utakmica ove sezone, a odigrali ih ukupno 32

17.1.2019.
14:44
AFP
VOYO logo

Iako je Real Madrid u srijedu navečer uspio ostvariti plasman u četvrtfinala Kupa kralja, nepobitna je činjenica da je momčad koju vodi Santiago Solari doživjela još jedan poraz. Minimalnih 1-0 slavio je Leganes u tom ogledu, a poraz koji su doživjeli igrači Reala bio je njihov već deseti ove sezone. Usporedbe radi u cijeloj sezoni 2017/18 imali su ih samo devet.

Nije to dobro

Realovi nogometaši slavili su u 19 utakmica ove sezone, a odigrali ih ukupno 32. Uz tri remija upisali su i deset poraza i, navodi Marca, pod sumnju stavili ono što mogu napraviti do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julen Lopetegui odveo je momčad u šest poraza kroz 14 utakmica, a njegov nasljednik Solari u četiri u osamnaest odigranih susreta. Sastav kojeg je do naslova u Ligi prvaka vodio Zinedine Zidane u 62 utakmice prije toga upisao je tek devet posrnuća.

Također, utakmica protiv Leganesa bila je Realova osma u ovoj sezoni u kojoj su propustili postići pogodak. Sezonu ranije imali su šest takvih utakmica, a u sezoni 2016/17 niti jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemoguće

Receptom za katastrofu naziva Marca činjenicu da je momčad primila 37 golova u 32 utakmice i pokazala jalovost pred golom supranika. Uz činjenicu da su, primjerice, protiv Betisa u nedjelju imali tek 26 posto posjeda lopte izražava se sumnja istaknuta u naslovu teksta – 'Nemoguće je da Real Madrid dođe do titule s ovakvom formom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo