REBIĆ TALIJANIMA OTKRIO TAJNU SVOJEG PREPORODA I REKAO ŠTO JE BILO KLJUČNO: / 'Samo sam čekao priliku i onda se to dogodilo...'

Image
Foto: Profimedia

'Mislim da ova momčad ima kvalitetu za postizanje velikih ciljeva jer smo vidjeli da se možemo nositi s bilo kojim protivnikom.

28.4.2020.
12:09
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić od početka ove sezone član je talijanskog velikana Milana. Nakon slabijeg prvog dijela sezone u kojem nije briljirao nakon zimske pauze je eksplodirao i postigao čak sedam golova, no sada je već gotovo dva mjeseca, kao i svi, izvan pogona zbog prekida uzrokovanog koronavirusom.

Image
REBIĆ IZNENADIO PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST: /

'Jednog dana bih se volio vratiti u taj klub'

Image
REBIĆ IZNENADIO PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST: /

'Jednog dana bih se volio vratiti u taj klub'

Rebić je sada dao intervju za uglednu Gazzetta dello Sport u kojemu je progovorio o svojem preporodu od kad je momčad preuzeo novi trener Stefano Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjesna budućnost trenera

"Konačno sam imao priliku igrati nekoliko utakmica u nizu i pokazati svima za što sam sposoban. Iskoristio sam taj trenutak", rekao je Talijanima.

"Očekivao sam da ću biti u ovakvoj formi jer sam prošle tri sezone igrao praktički bez prestanka i išlo mi je jako dobro. Samo sam čekao priliku da se dokažem u Milanu", izjavio je pa progovorio o budućnosti trenera Piolija nakon što su se pojavile glasine o dolasku novog trenera. Ime koje se najviše spominje je ono njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnicka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komplimenti za Ibrahimovića

"Ja ne odlučujem o tome. Iskreno, uvijek sam vjerovao u sebe i Pioli mi je dao priliku da igram nekoliko uzastopnih utakmica. Prosuli smo previše bodova na početku sezone, ali mislim da ova momčad ima kvalitetu za postizanje velikih ciljeva jer smo vidjeli da se možemo nositi s bilo kojim protivnikom. Sve ovisi o nama", poručio je i za kraj prokomentirao svojeg suigrača, legendarnog Šveđanina Zlatana Ibrahimovića čija je budućnost u Milanu upitna jer mu ugovor istječe na kraju sezone.

Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA
Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA

Zlatan Ibrahimović (lijevo) i Ante Rebić

"Prerano je govoriti o tome. Sve što se događa sada u svijetu najbolji je pokazatelj da se ne može predvidjeti što će se dogoditi. Trebamo čekati i vidjeti. Ibrahimović je vrlo važan za nas. Njegov karakter i prisustvo u svlačionici jako pomaže momčadi", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo