'REBIĆ JE HTIO POBJEĆI, NEMAM RIJEČI ZA NJEGA': / Bivši šef Vatrenog progovorio o neugodnoj situaciji

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
16.10.2019.
12:32
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Rebić je svim silama pokušao napustiti Eintracht

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ovoga je ljeta ostvario, naizgled, životni transfer u Milan. Otišao je na dvogodišnju posudbu s obvezom otkupa, ali čini se kako je možda gadno pogriješio. Ono što je trebao biti korak naprijed za Rebića, možda je bio korak nazad jer umjesto njega Eintracht je doveo Andrea Silvu baš iz Milana i on im je sada ključan igrač, dok Hrvat grije klupu u Milanu.

Rebić je svim silama pokušao napustiti Eintracht, iako možda nije trebao jer bi tamo bio ključan igrač, a sada je o svemu progovorio izvršni direktor frankfurtskog kluba Wolfgang Steubing.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, LaPresse, Spada
Image
Foto: Profimedia, LaPresse, Spada

ESCLUSIVA MILAN - 26 Settembre 2019 - Torino (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A - Torino vs AC Milan Nella foto: Ante Rebic

EXCLUSIVE MILAN - September 26 2019 Torino ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A - Torino vs AC Milan In the pic: Ante Rebic, Image: 473557410, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

'Ante se kockao'

"Iskreno, nemam riječi. Htio je pobjeći jer je mislio da će ostati kao jedini od naša tri napadača od prošle sezone", kazao je za Bild direktor Eintrachta. "Ante se kockao i sada sjedi na klupi. I neće mu biti ništa lakše", rekao je još Steubing.

Rebić se na koncu našao u vrlo neugodnoj situaciji, ove sezone u dresu Milana upisao samo 63 minute, a klub je u teškoj krizi kojoj se ne nazire kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo