REALU PREKIPJELO SA SRPSKIM NAPADAČEM: / Modriću i ekipi na ljeto stiže jedan od najzanimljivijih napadača u Europi

Image
Foto: AFP7 / Zuma Press / Profimedia

Marca tvrdi kako će ovoga ljeta Real ponovo potražiti rješenje za napada te da imaju tri mete

29.2.2020.
11:50
AFP7 / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Prošloga ljeta stigao je uz pompozne najave kako je baš on nasljednik Karime Benzeme i plaćen je vrlo visokih 60 milijuna eura. Srpski napadač Luka Jović nije opravdao uložen novac jedan je od najgorih i najkritiziranijih igrača Reala ove sezone i prema napisima Marce već na ljeto bi mogao biti zamijenjen, također jednim zvučnim imenom.

Jović je ove sezone postigao samo dva gola u 22 nastupa, ali se iskazao niti u ostalim segmentima igre tako da ga jedino nagli ulazak u golgetersku formu može spasiti od posudbe ili prodaje, što god su mu već spremili Madriđani. Marca pak tvrdi kako će ovoga ljeta Real ponovo potražiti rješenje za napada te da imaju tri mete, Timu Wernera iz Leipziga, Lautara Martineza iz Intera i Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Patrik Stollarz / AFP
Image
Foto: Profimedia, Patrik Stollarz / AFP

Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland celebrates after scoring during the German first division Bundesliga football match Werder Bremen vs BVB Borussia Dortmund, in Bremen, northern Germany on February 22, 2020., Image: 500300428, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Patrik Stollarz / AFP / Profimedia

Instant-rješenje

Haaland im je prva želja i to ne čudi jer ove sezone je mladi Norvežanin zabio 40 golova u 30 utakmica, a samo otkako je ove zime došao u Borussiju zabio je 12 golova u osam utakmica. Madriđani imaju i jednu prednost u odnosu na ostatak ponuđača, a to je vrlo dobar poslovni odnos s Borussijom s kojom su u povijesti vrlo uspješno trgovali.

Haaland je dečko koji trenutno garantira golove i bio bi im instant-rješenje problema jer Benzema također nije efikasan, posljednji gol zabio je prije gotovo mjesec dana u utakmici s Alteticom. No, jedna je stvar sigurna, Borussija ga čak i usprkos dobrim odnosima s Realom neće pustiti za malo novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo