Realovo čudo od djeteta dolazi na Maksimir!

Izbornik norveške nogometne reprezentacije Per-Mathias Hogmo objavio je popis kandidata za utakmicu protiv Hrvatske koja će se u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. igrati 28.

17.3.2015.
19:29
VOYO logo

Hogmo je pozvao 24 igrača među kojima je i mlada zvijezda Real Madrida 16-godišnji Martin Odegaard, koji je u listopadu prošle godine postao najmlađi nogometaš koji je zaigrao u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Protiv Bugarske je nastupio sa 15 godina i 300 dana. Odegaard je u siječnju potpisao za Real Madrida stigavši iz Stromsgodseta.

Zanimljivo, Hogmo je za ogled protiv Vatrenih pozvao samo dva klasična napadača, Mohammeda Abdellaouea iz Stuttgarta koji se oporavio od ozljede, te napadača Eintracht Braunschweiga Havarda Nielsena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je vrlo jaka reprezentacija i u Zagrebu nas očekuje težak ispit. Bit će to veliki izazov, a pokušat ćemo iskoristiti svoje prednosti," poručio je norveški izbornik.

Norveška se nalazi na trećem mjestu skupine H s devet bodova, jednim bodom manje od vodećeg dvojca Hrvatske i Italije. Na četvrtom mjestu je Bugarska sa četiri boda, a zatim slijede Malta (1) i Azerbajdžan (0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Sten Grytebust (Aalesund), Andre Hansen (Rosenborg), Orjan Haskjold Nyland (Molde)

BRANIČI: Tom Hogli (FC Kopenhagen), Tore Reginiussen (Rosenborg), Vegard Forren (Molde), Even Hovland (Nurnberg), Havard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach), Martin Linnes (Molde), Omar Elabdellaoui (Olympiakos), Vegar Eggen Hedenstad (Eintracht Braunschweig)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZNJACI: Jone Samuelsen (Odd), Alexander Tettey (Norwich), Per Ciljan Skjelbred (Hertha Berlin), Tarik Elyounoussi (Hoffenheim), Anders Konradsen (Rennes), Harmeet Singh (Molde), Stefan Johansen (Celtic), Markus Henriksen (AZ Alkmaar), Valon Berisha (Red Bull Salzburg), Mats Moller Dahli (Freiburg), Martin Odegaard (Real Madrid)

NAPADAČI: Mohammed Abdellaoue (Stuttgart), Havard Nielsen (Eintracht Braunschweig)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo