napeta atmosfera / Realova kriza osjeti se i na treninzima: Ramos izgubio živce i napao mladu nadu, Modrić ga smirivao

Image
Foto: Youtube Screenshot

Kraljevski klub se od dolaska novog trenera Julena Lopeteguija nalazi u ogromnoj krizi, a nervoza se očito osjeti i na treninzima

22.10.2018.
17:20
Youtube Screenshot
VOYO logo

Da je 'kraljevski klub' i aktualni trostruki europski prvak u krizi kakvu na Bernabeuu ne pamte, potvrđuje i najnovija snimka s treninga koja se pojavila na internetu. 

Španjolski AS objavio je video koji prikazuje kako je 'zaiskrilo' između kapetana momčadi Sergija Ramosa i mladog pulena Madriđana Sergija Reguliona (21). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Regulion je, u svom 'pohodu' na loptu, izveo jednu paradu pri čemu je nehotice udario po nosu Ramosa. Kapetan Reala potpuno je izgubio živce i nervozno je napucao loptu, vjerojatno ciljajući upravo Reguliona, no lopta je odletjela na tribine. 

Kako je isprve promašio metu, Ramos je nakon nekoliko trenutaka ponovio radnju, ovaj put pogodivši mladog nogometaša u noge. Da se ne radi o internoj šali, jasno ukazuje i govor tijela obojice igrača na snimci. Nisu se ni pogledali, a Regulion je nakon što ga je pogodila lopta nastavio hodati nekoliko metara ispred Ramosa, dok je ovaj češao svoj nosi koji je prethodno pretrpio udarac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga do kapetana je stigao naš Luka Modrić koji ga je, po svemu sudeći, pokušao urazumiti i smiriti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kraljevski klub se od dolaska novog trenera Julena Lopeteguija nalazi u ogromnoj krizi. Pet utakmica ne znaju za pobjedu, a u utakmici protiv Levantea postavili su i neslavni rekord. Real je naime, 481 minutu bio bez postignutog pogotka, što im se nije dogodilo nikad od osnutka kluba (1902. godina).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo