REALOV TRENER NIJE MOGAO POBJEĆI OD PITANJA O MODRIĆU: / Solari objasnio zašto je za samog Luku dobro da je osvojio nagradu baš sad

Image
Foto: AFP

'Imao je sjajnu godinu, sve je dao Real Madridu i nacionalnoj momčadi'

5.12.2018.
15:09
AFP
VOYO logo

Pred sutrašnju utakmicu uzvrata šesnaestine finala španjolskog Kupa kralja u koju Real Madrid ulazi protiv Melille s prednošću od 4-0 iz prvog dvoboja, trener Reala Santiago Solari stupio je pred novinare kako bi najavio susret.

Vodeća momčad skupine 4 u trećem razredu španjolskog nogometa svakako nije suparnik protiv kojeg će Solari izvesti najjače snage pa je dio vremena s konferencije za medije mogao posvetiti i nekim drugim temama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad će znati cijeniti što je dobio

Ballon d'Or u rukama Luke Modrića jedna je od njih. Solari smatra da je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i njegov veznjak zasluženi dobitnik priznanja za najboljeg nogometaša svijeta u ovoj 2018.

"Ovo je Modrićeva godina, pažnja mora biti usmjerena prema njemu. Imao je sjajnu godinu, sve je dao Real Madridu i nacionalnoj momčadi. Ona stiže u trenutku njegove zrelosti u karijeri. Meni se čini da je tako i bolje jer u ovim godinama uistinu može cijeniti to što je dobio. Svi smo sretni zbog toga što je on dobitnik nagrade", kazao je Solari, a prenosi službena web-stranica Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo