Realov luđak pomilovan, krvnik Spursa oštro kažnjen!

Mario Balotelli optužen je od strane Engleskog saveza da je u utakmici protiv Tottenhama namjerno nagazio na Scotta Parkera za što bi trebao dobiti četiri utakice kazne.

24.1.2012.
8:32
VOYO logo

Cityjev Talijan propustiti iduća četiri susreta svoje momčadi koja već ove srijede igra uzvratni susret Carling Cupa, na Anfieldu, protiv Liverpoola. Osim te utakmice Balotelli bi trebao pauzirati i u utakmicama Premiershipa protiv Aston Ville, Evertona i Fulhama. Naravno, City ima pravo i uložiti žalbu na ovu odluku što bi značilo da ima pravo nastupa u kupu. Međutim, u slučaju odbijanja žalbe suspenzija od četiri utakmice bi porasla na koju brojku više.

Osim članova Real Madrida, malo tko je imao razumijevanja za Pepeov čin. Potrugalac je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja, u kojoj je Barcelona u Madridu slavila s 2:1, sudac nije kaznio njegov vrlo nesportski potez kada je nagazio najboljeg svjetskog nogometaša Lea Messija dok je ležao na podu. Pepe se kasnije ispričao. Tvrdio da je da je incident bio nenamjeran, odnosno da mu pomisao ozljeđivanja kolege niti u jednom trenutku nije prošla kroz glavu. Disciplinska komisija Španjolskog nogometnog saveza očito mu je povjerovala i izrekla mu samo upozorenje, što znači da će Pepe imati pravo nastupa u uzvratnoj utakmici u srijedu u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo