REAL DO BODOVA U UTAKMICI ISKUPLJENJA: / 'Božica Fortuna', tinejdžer, Benzema i Ramos spasili Kraljeve

Image
Foto: AFP

Real do bodova protiv Valladolida

3.11.2018.
18:03
AFP
VOYO logo

Aktualni prvak Europe Real Madrid je u subotu poslijepodne, u sklopu 11. kola Primere, na svom Santiago Bernabeu prekinuo niz od pet utakmica bez pobjede (4 poraza i jedan remi) i autogolom kojem je prethodio udarac 18-godišnjeg Viniciusa Júniora u 83. minuti i Ramosa u 88. iz penala kojeg je iznudio Benzema, slavio protiv Valladolida 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEGANES IZNENADIO ATLETICO: Fantastični Griezmann zabio jedan od najljepših golova sezone

Vinicius prilikom prvog gola Reala pokazao sjajnu tehniku

Vinicius je prilikom prvog gola Reala pokazao sjajnu tehniku i u punom sprintu predriblao nekoliko igrača, te pucao po golu. Lopta je pogodila Kika Olivasa, Masip je već imao loptu u ruci, ali bez uspjeha. Gol se pripisao nesretnom Olivasu kao autogol...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica Solarija na klupi Reala

Bila je to prva utakmica na klupi Reala Santiaga Solarija, koji je ovog tjedna preuzeo vruću klupu Los Blancosa nakon otkaza Julenu Lopeteguiju nakon niza loših rezultata. Iako je slavio, nema sumnje da će njegova momčad naići na još kritika, jer niti u ovoj utakmici nisu bili na nekom posebnom nivou. Uz puno sreće su došli do bodova, nužnih za nastavak sezone u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 77. minuti susreta, nakon što su Gareth Bale, Luka Modrić i društvo propustili tko zna koju priliku u ovoj utakmici iskupljenja i povratka Reala, sa tribina Santiago Bernabeua mogli su se čuti zvižduci. Jasno je kako navijači Reala, navikli na pobjede i trofeje, nisu zadovoljni igrom svojih ljubimaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrabri Valladolid dva put gađao gredu

Valladolid se postavio vrlo hrabro na Bernabeu, njegovi igrači su u drugom dijelu čak dvaput pogađali gredu. Na drugoj strani Real je igrao beskrvno, kao da očito nije pomogla smjena Julena Lopeteguija. Kod Valladolida je u 84. minuti u igru ušao i Duje Čop, dok je luka Modrić odigrao cijelu utakmicu za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo