Real spreman prodati Modrića, ali samo pod jednim uvjetom!

Španjolski su mediji posljednjih dana puni pohvala na račun Luke Modrića, a trendu se priključio i novinar Marce Hugo Cerezo. On tvrdi da Luka igra sve bolje, ali ako dođe prava ponuda...

14.5.2013.
11:39
VOYO logo

"Luka Modrić trenutno uživa u najboljem razdoblju od dolaska u Real Madrid. Hrvat je zaradio povjerenje trenera Josea Mourinha, koji ga je uvrstio u udarnu postavu u 12 od posljednjih 14 utakmica, uključujući i oba dvoboja protiv Borussije Dortmund u polufinalu Lige prvaka. Veća minutaža čini čuda za Hrvata koji raste u smislu nazočnosti i vodeće uloge na terenu. Igra upravo onako kako želi", piše komentator Marce i dodaje da su u krivu svi oni koji misle da Modrić loše igra u obrani.

Iako je najpoznatiji po pasovima, 27-godišnji hrvatski reprezentativac osvaja više lopti nego što se to čini, navodi Marca. Modrić je tako ove sezone u španjolskom prvenstvu osvojio 139 lopti, odnosno jednu svakih 15 minuta. Njegov konkurent za poziciju defenzivnog veznjaka i donedavno prvi Mourinhov izbor Nijemac Sami Khedira istodobno je u Primeri uzeo suparnicima 103 lopte, odnosno jednu svakih 16 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica, međutim, zaostaju za Xabijem Alonsom, koji je osvojio 264 lopte (u prosjeku po jednu svakih osam minuta). Cerezo dodaje i da napadačka statistika pokazuje sve veći Modrićev utjecaj na momčad: u posljednje je dvije utakmice, protiv Malage i Espanyola, upisao pogodak i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat ima čudesnu desnu nogu i sve češće preuzima izvođenje kornera i slobodnih udaraca od Alonsa i Mesuta Özila", ističe novinar Marce, ali znakovito zaključuje:

"Luka nema namjeru napustiti Real Madrid, međutim u klubu ima onih koji razmišljaju o njegovoj prodaji ako dođe prava ponuda."

Podsjetimo, Modrić je s Realom prošlog ljeta potpisao ugovor na pet godina, a godišnje u Kraljevskom klubu zarađuje osam milijuna eura bruto. Pa tko voli nek' izvoli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo