Tottenham ipak slomio Real! Za Modrića 42 milijuna eura!

Prema napisima web-portala ESPN-a u Real Madridu su spremni na povećanje ponude za otkup hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića iz Tottenhama.

27.7.2012.
22:46
VOYO logo

ESPN se poziva na neimenovani izvor i tvrdi da je Kraljevski klub spreman ponuditi 33 milijuna funti oko 42 milijuna eura, što je ponuda viša za sedam milijuna od prošle koju je Real odaslao na adresu londonskog kluba.

U Realu su zaključili kako moraju podići ponudu jer je očito kako u Tottenhamu nisu zainteresirani za opciju kojom bi u Londonu završio Nuri Sahin, uz veliku novčanu nadoplatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid je sada naznačio da će podići svoju ponudu jer vide da Spursi nisu zainteresirani za razmjenu igrača kao dio transfera. Andre Villas-Boas je rekao da nije zainteresiran za Sahina. Real se vratio s ponudom od 33 milijuna funti, ali ne procjenjuju Modrića na 40 milijuna funti i ni u kojem slučaju nemaju toliko novca. Kako Daniel Levy inzistira da cijena mora biti veća od 35 milijuna funti, a blizu 40 milijuna, ovo će se otegnuti i možda će Levy čekati do posljednjeg trenutka prije donošenja konačne odluke", rekao je anoniman izvor za ESPN.

Podsjećamo, Tottenham za Modrićev transfer traži barem 45 milijuna eura, što je tri milijuna eura više nego li je Real po novim informacijama spreman ponuditi. Možda se ipak nazire kraj sage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo