REAL SLOMIO GRANADU U DRUGOM DIJELU: / Marca briljirala tekstom o čudesnom Hrvatu bez kojeg ne ide baš; 'Bez Luke Modrića...'

Image
Foto: Profimedia

Real pobijedio Granadu bez Luke Modrića

23.12.2020.
22:23
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala su u srijedu, u 15. kolu La Lige na domaćem terenu, svladali Granadu 2:0 i ponovno se na prvom mjestu izjednačili s Atletico Madridom. Kraljevi su slomili goste tek u drugom dijelu i nije to bila neka posebno dobra igra Madriđana.

Casemiro zabio za 1:0, Benzema za 2:0

Image
ŠPANJOLSKI NOVINAR OBJAVIO SENZACIJU: /

Tijekom gostovanja u popularnoj emisiji rekao gdje će Vatreni igrati iduće sezone

Image
ŠPANJOLSKI NOVINAR OBJAVIO SENZACIJU: /

Tijekom gostovanja u popularnoj emisiji rekao gdje će Vatreni igrati iduće sezone

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu momčadi Zinedinea Zidanea je donio Casemiro pogotkom u 57. minuti. Ferland Mendy je na lijevoj strani Realova napada proigrao Marca Asensija koji je ubacio u sredinu gdje je najviše skočio Brazilac i zabio za šestu pobjedu madridskog sastava zaredom u svim natjecanjima, petu u prvenstvu...

'Real nije imao jasnoću igre iz prethodnih utakmica i to se dobro vidjelo'

Trijumf Reala je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade potvrdio Karim Benzema na asistenciju Isca. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije konkurirao za ovu utakmicu zbog lakše ozljede. Madridska Marca piše kako se jako dobro vidjelo koliko nedostaje Luka. I kako mu se treba dati novi ugovor, jer mu stari istječe na ljeto, a Luka igra kao u najboljim danima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez Hrvata, Real nije imao jasnoću igre iz prethodnih utakmica i to se dobro vidjelo u pobjedi nad andaluzijskom momčadi, i podrazumijeva se da čovjeku već na poluvremenu se treba ponuditi novi ugovor na potpis. Jeste li sigurni da mu nisu dali da potpiše novi ugovor na poluvremenu? Čini se jasno da će na kraju završiti obnavljanjem", stoji u tekstu španjolskog novinara.

U nedavnim anketama koje su proveli Marca i As većina čitatelja je poručila kako bi mu klub trebao ponuditi novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novine Marca objavile su svoju anketu dan nakon što je Real Madrid u ključnoj utakmici s 2-0 svladao Borussiju Moenchengladbach u Ligi prvaka čime se s prvog mjesta u skupini plasirao u osminu finala. Modrić je odigrao svih 90 minuta u tom susretu.

Ankete sve govore

“Bi li obnovio Modrićev ugovor s Real Madridom?”, upitao je taj dnevnik čitatelje na svojoj internetskoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 14.590 prikupljenih glasova njih 78 posto odgovorilo je s “Bez sumnje, jer kada je dobro nastavlja biti najbolji”. Oko 17 posto čitatelja je pak odabralo opciju produženja ugovora, ali “samo ako bi Modrić prihvatio ugovor uz smanjenje plaće zbog krize s koronavirusom”. Samo pet posto čitatelja odlučilo se za posljednju ponuđenu opciju – “Ne, s 35 godina ovo mu treba biti zadnja sezona”.

Novine AS su na svojoj internetskoj stranici u nedjelju upitale čitatelje “Bi li Real Madrid trebao produžiti ugovor s Modrićem?”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U anketi je prikupljeno 6.120 glasova od čega je njih 89 posto zaokružilo “Da”, a 11 posto “Ne”.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo