REAL POBIJEDIO, KOVAČIĆ ODUŠEVIO: / Hrvatski veznjak izborio penal i odigrao sjajnu utakmicu u slavlju svog kluba

Image
Foto: Screenshot

Mateo Kovačić bio je vrlo zapažen u novoj pobjedi Reala

21.2.2018.
21:05
Screenshot
VOYO logo

U zaostaloj utakmici 16. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid gostovao je kod Leganesa i pobjedom 3-1 preuzeo treće mjesto ljestvice koje je dosad držala Valencia. Zaostatak aktualnih prvaka za vodećom Barcelonom nakon 24 odigrane utakmice sada iznosi 14 bodova.

Real je utakmicu odigrao bez Cristiana Ronalda i Luke Modrića i otvorio ju rezultatskim minusom nakon što je Unai Bustinza udarcem glave pogodio za 1-0 u šestoj minuti. Vodstvo Leganesa trajalo kratko, tek pet minuta. Izjednačio Lucas Vazquez. Već u 29. minuti bilo je 2-1 za favoriziranu momčad ogleda nakon što je brzu akciju golom zaključio Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do 90 minute rezultat se nije mijenjao, a onda je Sergio Ramos pogodio s bijele točke. Jednaesterac je za Real Madrid izborio Mateo Kovačić koji je izašao iz igre u 92. minuti nakon vrlo zapažene partije. Imao je vezni nogometaš Reala i hrvatske reprezentacije 91 pokušaj dodavanja lopte suigračima, od čega 88 uspješnih. Brojka je to koja predstavlja njegovo rekordno ostvarenje u utakmicama španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo