Chelsea se raspitivao o Modricu: Evo sto je Real odgovorio

Chelsea se kod Real Madrida diskretno raspitao za mogucnost transfera hrvatskog reprezentativca Luke Modrica, te je dobio informaciju da za njegovo potpisivanje nema nikakve sanse, pise Goal.com.

4.5.2014.
15:52
VOYO logo

Jose Mourinho vjeruje kako bi se 28-godisnji Hrvat odlicno uklopio u Chelseajev vezni red. Portugalski strucnjak je veliki obozavatelj Modrica, kojeg je kao tadasnji trener Real Madrida u kolovozu 2012. godine doveo iz Tottenhama, pise renomirani nogometni portal.

Chelsea je u diskretnom raspitivanju za mogucnost Modricevog transfera koristio istog agenta koji je 2011. godine pokusao dovesti Modrica iz Tottenhama na Stamford Bridge, te koji je bio ukljucen u posao godinu dana kasnije pri transferu u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modric bi bio prvi Mourinhov izbor za jacanje veznog reda. Roman Abramovic je takoder njegov veliki fan. Ali, dobili su vrlo jasnu poruku da Modric ne ide nikamo iz Real Madrida", izjavio je neimenovani izvor za Goal.com.

Buduci da je Modric nedostupan, Mourinho je svoju pozornost okrenuo prema Tottenhamovom brazilskom veznjaku Paulinhu, igracu kojeg vidi kao dugorocnu zamjenu za veterana Franka Lamparda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/75Y6nutnO_Y

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo