REAL NEOČEKIVANO PORAŽEN: / Bernabeu gledao kako njihove miljenike pobjeđuje momčad koja je pobjedu čekala od studenog

Image
Foto: AFP

Real Madrid je imao uvodnu prednost na utakmici, no...

17.2.2019.
13:58
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida poraženi su od Girone 1-2 u nedjeljnoj utakmici 24. kola španjolskog prvenstva. Poraz momčadi koja je nastupila bez Luke Modrića (akomulirani žuti kartoni) znači i pad na ljestvici u odnosu na prošlo kola – s drugog na treće mjesto spustio ih je Atletico – a dolazi od momčadi koja je posljednju pobjedu u La Ligi upisala još u studenom prošle godine.

Deset prvenstvenih utakmica Girona nikog nije pobijedila, momčad je to koja se bori za očuvanje provligaškog statusa i koja je u šest posljednjih utakmica kroz sva natjecanja upisala isto toliko poraza. S druge strane, Real je u posljednjih devet susreta kroz sva natjecanja bio na omjeru od osam pobjeda i jednog remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokretom do pobjede

Real Madrid je bolje otvorio utakmicu i imao prednost od 25. minute kada je ubacivanje Tonija Kroosa glavom iza Bounoua pospremio Casemiro. No, Stuani s bijele točke u 65., a deset minuta kasnije i Portu tresu mrežu domaćina i okreću rezultat na stranu autsajdera ovog susreta. Bio je ovo sedmi ligaški poraz Reala ove sezone. Usporedbe radi, u cijeloj prošloj sezoni imali su ih šest.

Da za Real situacija bude još gora u 90. minuti je Sergio Ramos dobio i drugi žuti karton na ovoj utakmici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo