Real sprema 'bombu': 'Možda zvuči ludo, ali on vrijedi više od Neymara'

Nakon što je Barcelona odradila spektakularan transfer i dovela Neymara, u Realu se zahuktava situacija oko zvijezde Tottenhama Garetha Balea, koji je već dugo na nišanu Kraljevskog kluba.

29.5.2013.
10:48
VOYO logo

Novi/stari sportski direktor Reala Zinedine Zidane označio je Balea kao obaveznu kupovinu ovoga ljeta, a nakon što je u utorak navečer igračev menadžer Jonathan Barnett bacio mamac i izjavio da je igrač spreman za prelazak u Real, sa stranica Marce i AS-a vrište naslovi Zidaneova misija i Bale – zlatni metak.

"Ako je netko poput gospodina Pereza (predsjednika Reala) zainteresiran za Balea, to je velika čast i saslušat ćemo i razmotriti svaku ponudu. Bale je bolji od Neymara, a to je dokazao u najjačoj ligi svijeta. Možda zvuči ludo, no koliko god da košta Neymar, on vrijedi više od njega", smatra Barnett.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nimalo ne čudi da menadžer baca komplimente na račun svog štićenika jer svatko svog konja hvali, no Bale je svoje vještine dokazao tamo gdje je trebao – na terenu, tako da Real jako dobro zna o kakvoj se kvaliteti radi. Svjestan je toga i Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki i talentirani igrači poput njega uvijek mogu doći u Real. On je i više nego odličan. Utakmice Tottenhama uglavnom gledam zbog njega. Osim Cristiana Ronalda i Lionela Messija, koji su zaista vrhunski, moram priznati da je on igrač koji me najviše fascinirao i to ponajviše zato jer je konstantan. On nije bio sjajan u jednoj ili dvjema utakmicama, nego cijelo vrijeme, konstantno postiže pogotke i to vrlo važne", nahvalio je Balea Zidane.

Real bi za velšku zvijezdu trebao izdvojiti oko 76 milijuna eura, a na Santiago Bernabeuu su svjesni da nakon neuspješne sezone moraju usrećiti navijače nekim bombastičnim transferom i tako na neki način uzvratiti najvećem rivalu koji je već odradio veliki posao s Neymarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo