REAL NA KRILIMA MLADOG SUPERSTARA RAZBIO LEGANES: / Vinicius Junior nova je zvijezda Bernabeua

Image
Foto: AFP

Kraljevi su uvjerljivom pobjedom prošli dalje u Kupu Kralja

9.1.2019.
23:44
AFP
VOYO logo

Real Madrid je na svom terenu ugostio ekipu Leganesa u prvoj utakmici osmine finala Kupa Kralja i slavio uvjerljivom pobjedom rezultatom 3:0. Santiago Solari je "promiješao karte" za ovaj susret, ali se ispostavilo da je i pomlađeni sastav bio dovoljan za ubjedljivu pobjedu Kraljeva.

Ipak, igrao je Leganes dosta dobro u prvom poluvremenu. Imali su gosti nekoliko dobrih prilika, ali onda u finišu prvog dijela Odriozola pada u kaznenom prostoru, a sudac Manzano pokazuje na bijelu točku. Loptu je uzeo Sergio Ramos i u 44. minuti doveo Real u vodstvo od 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Briljirao Vinicius Junior

Drugo poluvrijeme je donijelo dominaciju Reala, Vinicius Junior se našao u nekoliko izglednih prilika, ali je za drugi gol Kraljeva bila potrebna greška obrane Leganesa. Došli su domaći do lopte pred golom Leganesa u 68. minuti, Vinicius ju je proslijedio do Lucasa koji je rutinski pogodio za 2:0.

Konačnih Real Madrid - Leganes 3:0 je postavio Vinicius Junior koji je u 77. minuti odlično uhvatio volej nakon ubacivanja Odriozole i matirao golmana gostiju. Leganes je u finišu susreta imao dvije dobre prilike da barem ublaži poraz, ali Braitwaite i Sabin nisu uspjeli savladati Keylora Navasa, pa je na kraju ostalo 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo