REAL NA KOLJENIMA: / Ramos zabio 'škaricama', a onda je uslijedio potop!

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Nogometaši Real Madrida doživjeli su prvi ovosezonski poraz u španjolskom prvenstvu. U 11. su kolu izgubili na gostovanju kod Seville koja je na stadionu Sanchez-Pizjuan slavila s 3:2.

8.11.2015.
22:32
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Realov poraz zasigurno je s velikim veseljem dočekan u redovima Barcelone koja je i sada je sama na vrhu Primere s 27 bodova, tri više od Madriđana. Na trećem je mjestu Atletico s 23 boda.

Image
MESSI IM NE NEDOSTAJE: /

Pogledajte Neymarovu majstoriju kakva se ne viđa svaki dan

Image
MESSI IM NE NEDOSTAJE: /

Pogledajte Neymarovu majstoriju kakva se ne viđa svaki dan

Gol i ozljeda Ramosa

Gosti iz Madrida su u Sevilli poveli u 22. minuti sjajnim pogotkom kapetana Sergija Ramosa koji je 'škaricama' smjestio loptu u mrežu nakon nabacivanja Isca. Nažalost po 29-godišnjeg stopera, u trenutku kad je aterirao na travu, zadobio je ozljedu ramena, pa je desetak minuta kasnije morao napustiti teren, a umjesto njega je ušao Raphael Varane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo nakon toga Sevilla je došla do izjednačenja. Konopljanka je nabacio iz kornera, lopta je preletjela sve i došla na drugoj stativi do Immobilea koji ju je iz teškog kuta smjestio iza leđa Casille. Do vodstva su Andalužani došli u 61. minuti nakon sjajnog prodora Konopljanke i asistencije za Banegu kojem nije bilo teško zabiti. U 74. je minuti Fernando Llorente povećao prednost domaćih, a konačnih je 3:2 u trećoj minuti sudačke nadoknade postavio James Rodriguez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Atletica

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real i u 74. minuti imao dobru priliku, dok Mateo Kovačić nije ulazio na igru.

U ranijoj je utakmici Atletico Madrid pred svojim navijačima pobijedio Sporting iz Gijona s 1:0. Jedini je pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade postigao Antoine Griezmann. Hrvatski nogometaš Alen Halilović igrao je za Sporting do 80. minute, a u 37. je imao veliku priliku koju je obranio Oblak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo