VIDEO: / Modrić igrao svih 90 minuta, Ronaldo spasio Real!

Real je u 27. kolu Primere gostovao kod Celte, a pobjedu 2:1 Kraljevskom klubu je osigurao Ronaldo.

10.3.2013.
21:06
VOYO logo

Celta je često posljednjih godina znala biti nezgodna za Real, uostalom svladala ga je i u prvoj utakmici osmine finala ovosezonskog Kupa kralja, a radila mu je velike probleme i ove nedjelje na svome Balaidosu u Vigu. No, ostala je na kraju bez ikakvog plijena iako je zaslužila barem bod s obzirom da je, posebno u drugom poluvremenu, stvorila puno 'panike' u Realovom kaznenom prostoru.

Cristiano Ronaldo je u prvom poluvremenu pogodio gredu, a u 61. minuti je gostima osigurao vodstvo. Mesut Özil je izveo korner, domaći vratar Javi Varas je odbio loptu koja je došla do Josea Marije Callejona. Ovaj je pucao iz daljine, a lopta se dobila točno do Ronalda kojem nije bilo teško pogoditi s pet metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, samo dvije minute kasnije domaći su izjednačili. Augusto Fernandez je ubacio s desne strane do Iaga Aspasa koji je pucao s ruba peterca, a lopta se odbila od Pepea i prevarila Diega Lopeza.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=QD22zk7MxfaayKUb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pobjede je Real došao u 72. minuti. Varas je nepotrebno napravio prekršaj na Kaki u kaznenom prostoru. Pokosio ga je s obje noge iako Kaka vjerojatno uopće ne bi uhvatio loptu koja je išla u gol-aut. Ronaldo je bio precizan s bijele točke, postigavši 26. gol u aktualnom prvenstvu. Računajući sva natjecanja, u 2013. godini je postigao 19 pogodaka, više nego bilo koji drugi igrač (Messi 16).

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je odradio svih 90 minuta za Real na poziciji defenzivnog veznjaka, dok je Danijel Pranjić zaigrao za Celtu od 55. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo