REAL MU OČITO NIJE SUĐEN: / Kraljevski klub više ne želi De Geu?

Image
Foto: AFP

David De Gea "osuđen" je na još godinu dana Old Trafforda. Realov predsjednik Florentino Perez izjavio je kako vratara Manchester Uniteda neće pokušati dovesti u siječnju.

10.9.2015.
8:44
AFP
VOYO logo

De Gein prelazak iz Uniteda u Real posljednjeg dana prijelaznog roka pretvorio se u pravi fijasko, kad su Madriđani zakasnili s dokumentima točno 28 minuta, pa je transfer propao. Manchesterov vratar već je bio u Madridu, s novim odijelom spreman na predstavljanje na Santiago Bernabeuu koje se nikad nije dogodilo.

'Transfer je propao jer United nema iskustva'

No, Real, čini se odustaje od transfera ili ponovno "igra igru" s Manchester Unitedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno nećemo dovesti De Geu u siječnju. Napravili smo posao najbolje što smo mogli. Transfer je propao jer se Manchester United ne može nositi s takvim stvarima posljednjeg dana prijelaznog roka. Isto je bilo lani s Coentraom", kazao je Perez za Cadena COPE.

De Gei istječe ugovor sljedeće ljeta

Španjolskom vrataru sljedećeg ljeta istječe ugovor pa će kao slobodan igrač napustiti Manchester. Možda će ga tada Real željeti dovesti, ako De Gea još bude dostupan. Englezi će napraviti sve da svog vratara prodaju već na zimu, kako bi uspjeli zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo