REAL MIJENJA TRENERA POSLIJE EL CLASICA? / 'Perez je već stupio u kontakt s Lopeteguijevim nasljednikom'

Image
Foto: AFP

Sudbina španjolskog stručnjaka ovisi o ishodu najveće utakmice na svijetu.

24.10.2018.
18:32
AFP
VOYO logo

Loši rezultati i predstave Real Madrida doveli su u pitanje ostanak Julena Lopeteguija na klupi. Za sada je sigurno da će imati podršku kluba do El Clasica, koji je na rasporedu ovog vikenda. Tako barem tvrdi Sky Sports. Govoreći o budućnosti trenera sportski direktor Reala Emilio Butragueno poručio je da sve apsolutno normalno.

"Moramo ostati mirnu i ujedinjeni", kazao je Skyju. Poznato je, međutim, da većini trenera najveći svjetski derbi može biti presudan, a u Lopeteguijevom slučaju to neće biti iznimka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko opcija

Pojavilo se nekoliko opcija u vidu potencijalnog nasljednika, a za sada se najviše spominje talijanski strateg Antonio Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Sky Sportsu predstavnici predsjednika Florentina Perazea već su mu pristupili kako bi provjerili kako diše. Talijan se navodno spreman vratiti na klupu, ali problem je što je još pod ugovorom s Chelseajem, što znači da bi im Real prvo morao uplatiti deset milijuna eura pa bi to mogla biti zapreka eventualnom dogovoru.

U nekoliko navrata pisalo se i o njegovu povratku u Italiju, ali sve su mjesta u najboljim klubovima već popunjena. No, kako stvari stoje uskoro bi mu se mogao nasmiješiti angažman u najvećem europskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo