REAL MADRID U SITUACIJI U KAKVOJ NIJE BIO OD 2000. GODINE: / Može li Luka Modrić vratiti stvari u 'normalu'?

Image
Foto: AFP

Klub sa Santiago Bernabeua je u poziciji u kakvoj dugo nije bio

27.7.2018.
12:27
AFP
VOYO logo

Odlazak Cristiana Ronalda u Juventus znači i da će Real Madrid sezonu, barem kako trenutačno stoje stvari, započeti bez igrača koji u svojim rukama nema nagradu Ballon d'Or što se klubu nije dogodilo, navodi Marca, od sezone 2000./01. i početka ere Galacticosa kada je najbolji na svijetu bio Luis Figo.

Ta umirovljena portugalska nogometna zvijezda dovedena je u ljeto 2000. godine u transferu vrijednom 61 milijun eura, potom mu je sljedeće godine pridodan Zinedine Zidane, a godinu potom i brazilski majstor Ronaldo. Po odlasku Figa u Inter, Real je i dalje imao trojicu osvajača tog priznanja budući da se momčadi priključio Michael Owen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić i Varane

Podsjeća se da se u sezonama koje su uslijedile u momčadi našao i Fabio Cannavaro koji je do 2009. i dolaska Kake i Cristiana Ronalda jedno vrijeme bio jedini vlasnik spomenute nagrade u momčadi.

Odlaskom Ronalda u redove talijanskog prvaka takvog igrača u momčadi više nema pa se autor teksta pita hoće li sljedeći s nagradom za najboljeg biti Luka Modrić ili Raphael Varane, dvojac koji je nominiran za nagradu The Best...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo