Veliki dvoboj Reala i Atletica pomaknut zbog Eurosonga

Miguel Angel Lopez, koordinator utakmica Španjolskog nogometnog saveza, otkrio je kada bi se i gdje mogao igrati finale Kupa kralja između dva madridska sastava – Reala i Atletica.

8.3.2013.
8:54
VOYO logo

"Najbliže smo odluci da se finale igra 17. svibnja (petak), na stadionu Santiago Bernabeu", rekao je Lopez za Sports RNE.

Dakle, koordinator utakmica zalaže se za to da se finale igra na stadionu Real Madrida, a objašnjenje za taj potez objasnio je sljedećim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Logično je da se finale igra na najvećoj pozornici koju španjolski nogomet može ponuditi. Osim toga, zar nije besmisleno da navijači madridskih sastava putuju u neki drugi grad, ako se finale može organizirati u njihovom dvorištu?"

Podsjetimo, bilo je nekoliko mogućnosti za odigravanje finala, a do četvrtka je najizglednije mjesto za to bio stadion Barcelone Nou Camp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i da je 18. svibanj (subota), definitivno otpao iz svih kombinacija jer se tog dana u večernjem terminu održava popularni europski festival Eurosong u švedskom Malmöu.

Nijedna od dviju klupskih uprava se zasada nije oglasila po tom pitanju, no čak i kada to učine, tamošnji nogometni savez imat će posljednju riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo