MORA TAKO / Real dovodi Modriću zamjenu za 100 milijuna eura, ali prije toga će napraviti za Luku nešto posebno

Image
Foto: Profimedia

Stasiti Francuz, kojeg smo imali prilike gledati na utakmici Hrvatske i Francuske na Poljudu u drugom kolu Lige nacija, odigrao je ove sezone 50 utakmica za Monaco

7.6.2022.
17:00
Profimedia
VOYO logo

Kako tvrdi ugledni ekspert za transfere, Fabrizio Romano, Real Madrid je odlučio dovesti jednog od najboljih mladih veznjaka svijeta, Francuza iz redova Monaca, Aureliena Tchouamenija, koji bi u dogledno doba trebao zamijeniti upravo Luku Modrića.

Međutim, Real će prije potvrde o transferu Tchouamenija ipak ukazati jednu veliku čest Luki Modriću. Održat će svečanost na kojoj će službeno potvrditi da je Modrić potpisao novi ugovor s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji nagađaju da će Modrićev novi ugovor trajati do ljeta 2023. godine te da bi financijski trebao biti sličan ovom kakvog trenutno ima, a zarađuje oko 9.5 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plan za budućnost

Međutim, Real isto tako mora misliti na svoju budućnost i zbog toga su prema napisima The Athletica, sve dogovorili s Tchouamenijem i Monacu će platiti čak 100 milijuna eura odštete. Stasiti Francuz, kojeg smo imali prilike gledati na utakmici Hrvatske i Francuske na Poljudu u drugom kolu Lige nacija, odigrao je ove sezone 50 utakmica za Monaco, a zabio je pet golova i namjestio još tri.

Tchouameni je defenzivno orijentirani vezni igrač, ali često ga se vidi u "box-to-box" ulozi i veoma je opasan u oba smjera i zbog toga ga mnogi vide kao budućeg lidera veznog reda u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo