Realov odgovor Barçi: Za dva kapitalca će platiti 115 milijuna eura!

Prema pisanju medija, španjolski nogometni doprvak Real Madrid spreman je ponuditi Tottenhamu vrtoglavih 70 milijuna eura za dovođenje Garetha Balea, te još 45 za Luisa Suareza.

27.5.2013.
8:05
VOYO logo

Iza sjajnog Velšanina je odlična sezona, u kojoj je primio čak dva priznanja u engleskoj Premierligi. Naime, proglašen je najboljim igračem Premierlige, ali istovremeno i najboljim mladim igračem (23 godine) u najvišem razredu engleskog nogometa.

Stoga ovakve špekulacije ni najmanje ne iznenađuju, pogotovo nakon što je Barcelona potvrdila da je realizirala transfer brazilskog genija Neymara, koji će se katalonskom divu priključiti po završetku Kupa konferederacija, odnosno početkom srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I veliki Zinedine Zidane je savjetovao predsjednika Reala Florentina Pereza da je krajnje vrijeme da klub otvori novčanik i plati koliko god je potrebno za brzonogog Velšanina.

Međutim, engleski mediji raspisali su se i o mogućoj klauzuli koju će tražiti Bale od Tottenhama za slučaj da odluči ostati u klubu. Navodno bi u novom ugovoru stajalo da ukoliko "spursi" ne osiguraju nastup u Ligi prvaka dogodine, njemu odlazak iz momčadi u Real Madrid ne smije biti zabranjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije sve od mogućih pojačanja. Real je, piše Marca, već krenuo u akciju i stupio u kontakt sa Suarezom, ali prethodno bilo kakvom početku konkretnih pregovora „kraljevski klub“ mora odaslati službenu ponudu na Anfield budući da je Suarez pod ugovorom do 2018. godine.

U Liverpoolu svim silama žele zadržati svog ponajboljeg igrača, a navodi se da ponuda manja od 45 milijuna eura neće zaintrigirati čelnike kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo