NE TAKO KRALJEVSKI KLUB / Nije čak ni Perez najveći problem Reala, u pozadini se događa nešto puno opasnije

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Neki od igrača koji najviše zarađuju morat će napustiti klub

14.7.2021.
15:26
Profimedia
VOYO logo

Kao da su se sve mračne sile svijeta okomile na Real Madrid. Ne samo da je predsjednik Florentino Perez uhvaćen kako vrijeđa bivše igrače Reala, već se u pozadini svega događa i nešto puno opasnije.

Naime, kako donosi ugledni list The Athletic, Realu će La Liga ograničiti budžet za plaćanje igrača, što znači da će neki od igrača koji najviše zarađuju morati napustiti klub. Oni koje navode su Isco, Varane i Odegaard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandal na skandal

Real trese i skandal u kojem su puštene neke starije snimke predsjednika Florentina Pereza. U utorak je španjolski El Confidencial objavio tajno snimljene razgovore koji datiraju još iz 2006. godine, a u kojima je ovaj na vrlo ružan način govorio o legendama kluba, Ikeru Casillasu i Raulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti je medij još u utorak navečer i srijedu ujutro objavio još dva teksta u kojima donosi transkripte razgovora Pereza u različitim vremenskim periodima u kojima je otvoreno vrijeđao igrače Reala.

Image
BOLJE DA CRISTIANO OVO NE VIDI /

Procurile nove snimke predsjednika Reala na kojima pljuje po svojim igračima: 'Ronaldo je lud i idiot je...'

U drugom tekstu prenose Perezove otrovne izjave prema Casillasu u kojem je izgovorio gotovo iste stvari kao i u prvom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem tekstu koji su objavili u srijedu ujutro, Perez je snimljen kako ocrnjuje Cristiana Ronalda i Josea Mourinha, a taj razgovora datira iz 2012. godine.

"On je lud. Tip je idiot. Možda misliš da je on normalan, ali nije. Da je, ne bi radio sve što radi. Zašto misliš da stalno radi gluposti? Mendes njemu nije šef. Baš kao što nije ni Mourinhu. Nema nikakav utjecaj. Ni za intervjue. Nema je*ene šanse. Oni su obojica razmaženi tipovi koji ne vide realnost. Da su pametniji, zarađivali bi puno više novca. Govorimo o puno novca kada su u pitanju prava na lik i djelo. Imaju i to lice koje odbija ljude", komentirao je tako Perez tadašnjeg trenera i glavnog igrača Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo