'Ovo je teško ruganje! Ha-ha, je li to opet neka komedija u Maksimiru?'

Vijest da je Zdravko Mamić u ponedjeljak po treći put postavio Branka Ivankovića za trenera Dinama, odjeknula je cijelom Hrvatskom.

3.9.2013.
10:44
VOYO logo

Kad smo čitatelje portala Sportski.net izvijestili da je Branko Ivanković postao novi trener Dinama, reakcije su bile sve samo ne pozitivne. Mnogi od vas Profesoru su najviše zamjerili manjak samopoštovanja, odnosno činjenicu da je po treći put došao u Maksimir, nakon što mu je Mamić u prethodna dva mandata 'uvalio cipelu'. Izdvojit ćemo samo neke od komentara čitatelja portala Sportski.net.

"Ha-ha-ha, ovo je za poludjeti, obraz kao đon. Samo takvi i mogu doći u Dinamo, kad ode ovaj, onda će opet doći Kruno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa novo! Jasno je još od davnih dana da Mamić uzima trenere kojima može manipulirati, a Jurčić i Ivanković su savršeni kandidati. Zato obojica i imaju po tri mandata. I onda će Mamić reći da radi u korist Dinama... Pih."

"Ovo je sad već teško ruganje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, Kruno i Branko će imati više epizoda u Dinamu od Santa Barbare."

"Što reći o Ivankoviću? Trener pod kojim smo imali rezultate i koji je dva puta odlazio iz Dinama zbog Mamićevih ispada. Ajmo redom. Nakon što je vodio Iran na SP 2006. u Njemačkoj, kasno iste godine došao je u Dinamo. Postavljao je rekorde u našem prvenstvu, ali to ionako malo tko cijeni. No, pod njim smo izbacili i Ajax i Spartu, i u biti zacrtali put prema dobrom koeficijentu koji nam danas omogućava lak ulazak u grupe europskih natjecanja. Prvi put je otišao zbog lošeg rezultata na dvoranskom prvenstvu, a drugi put prije bitne utakmice u Europi jer se zamjerio Mamiću zbog privatne uvrede, tvrdi se da je rekao da Mamić nema obiteljskog odgoja. Kad se sve zbroji, Ivanković je veliki Mamićev grijeh. Uspješan trener koji je izbacivan zbog banalnih stvari. I ja sam htio ukazati na njegov obraz, ali ispada da je Ivanković svaki put otišao jer je imao svoje ja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko buke oko ničega!!! Dinamu je potreban strani trener, po mogućnosti Nizozemac ili Nijemac. To su dokazali time što je i duo fantastikus u Beču zatvarao utakmicu 20 minuta prije kraja 'knap' rezultatom. I to im se obilo o glavu. Nije ni Ivanković ništa bolji, već vidim da će protiv PSV-a parkirati čitavu ekipu pred šesnaesterac, a samo će Čop ili Soudani povremeno prelaziti centar. S ostalima će se igrati oprezno i na kontre u Maksimiru, a u gostima čvrsti blok i na 0:0."

"Opet isti čovjek, opet ista priča, ništa novo za Dinamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novi trener, 3. dio. Ha-ha, je li to opet neka komedija u Maksimiru?"

Zanimljivo, nismo pronašli nijedan komentar u kojem je Ivankoviću poželjena dobrodošlica u Dinamo ili sreća u skorom nastupu u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo