'RAZGOVARAO SAM S NJIM PRIJE UTAKMICE...': / Carrillo morao objasniti nevjerojatnu glupost svog igrača

Image
Foto: PIXSELL
17.3.2017.
21:26
PIXSELL
VOYO logo

Njegova glupost koštala je Hajduk i trenera Carrilla ne igranjem najboljeg strijelca bijelih (postigao 12 golova u 19 odigranih susreta) u Zaprešiću protiv Intera, što će Splićanima stvoriti probleme. Nogometaš Hajduka Erceg je nakon dvoboja prokomentirao Futacsovu glupost.

'Mislim da je sudac donio ispravnu odluku'

"Isključenje Futacsa? Mislim da je sudac donio ispravnu odluku, i na terenu se čulo kako je nesretno udario igrača Lokomotive", kazao je Erceg, piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carrillo je bio puno izravniji, konkretniji i otvoreniji...

Image

"Bilo je čudno. Razgovarao sam s njim, kazao sam da se fokusira, ali ne želim tome davati veliku važnost. To je nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loše prvo poluvrijeme

Kako bilo, Hajduk je prvo poluvrijeme odigrao jako loše, uostalom isto kao i Lokomotiva. Nismo u prvom dijelu vidjeli niti jedan udarac u okvir gola. Stipica je, pak, u drugom poluvremenu svoj posao odradio sjajno. Skinuo je jednu tešku loptu koja mu je išla ispod grede sjajnom akrobacijom za atrakciju. Bila je to parada na otvorenoj sceni.

Sve ostalo pripalo je Lokomotivi. Dva okvira gola (Ivanušec i Grezda), mnoštvo agilnosti, trke, probijanja po krilima... Lokosi su mogli doći do bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspjeli smo se nametnuti momčadi Hajduka koju respektiram i to je razlog više da čestitam svojim igračima na angažmanu i dobroj igri. Od Intera nismo uspjeli izvući pouke, imamo kvalitete ali i mladost koja donese pozitivu ali ujedno je ona i prevelika želja koja se ne može konkretizirati", dao je do znanja trener Mario Tokić, kojem nikako ne ide u završnicama. To je i sam priznao na presici, "nedostajala je tek završnica".

Lokomotiva već drugu utakmicu u nizu gotovo cijelo poluvrijeme ima igrača više, no niti tako ne uspjevaju zatresti suparničku mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od Intera nismo uspjeli izvući pouke, imamo kvalitete ali i mladost koja donese pozitivu ali ujedno je ona i prevelika želja koja se ne može konkretizirati", jasan je Tokić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo