JOŠ NIŠTA NIJE RIJEŠENO / Za koga će igrati norveški wunderkind? 'Rat za Haalanda je sve intenzivniji svakog dana...'

Image
Foto: Profimedia

Katalonski Sport nedavno je objavio da je Haaland sve dogovorio s Real Madridom, a sada se pojavila drugačija informacija

19.2.2022.
10:27
Profimedia
VOYO logo

Supertalentirani norveški napadač Erling Haaland (21) na meti je gotovo svih najvećih europskih klubova i vlada velika neizvjesnost oko toga u kojemu će klubu nastaviti karijeru.

Image
KRAJ SAPUNICE? /

Katalonski list otkrio u kojem će klubu Haaland nastaviti karijeru: 'Postignut je dogovor...'

Image
KRAJ SAPUNICE? /

Katalonski list otkrio u kojem će klubu Haaland nastaviti karijeru: 'Postignut je dogovor...'

On je trenutno član Borussije Dortmund i u svojem ugovoru ima klauzulu po kojoj ga njemački klub mora pustiti ako za njega ovoga ljeta stigne ponuda od 75 milijuna eura, a to je prilika koju žele iskoristiti brojni velikani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je katalonski list Sport objavio da je Haaland sve dogovorio sa španjolskim velikanom Real Madridom. Prema njihovim informacijama Haalandov otac  Alf-Inge i pomoćnik njegovog menadžera Mina RaioleRafael Pimenta, u Monacu pregovarali s predstavnicima Reala i postigli dogovor koji bi trebao Kraljevskom klubu olakšati transfer norveškog golgetera.

Image
Foto: Profimedia, Martin Meissner / AFP

Erling Braut Haaland

"To je predugovor s predstavnicima Erlinga Haalanda i ključan korak koji Real Madrid stavlja u ogromnu prednost ispred drugih zainteresiranih klubova, među kojima je i Barcelona", piše Sport te nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada je loptica prebačena Haalandu. Ako odluči napustiti Borussiju, Real se obavezao da će ga kupiti bez bilo kakvog čekanja, bez obzira na to što su ranije tražili da s transferom pričeka 2023. godinu."

Katalonci ne odustaju

Madridska Marca u petak je objavila drugačiju informaciju i tvrdi kako još ništa nije gotovo jer i dalje traje intenzivna borba Reala i Barcelone za Haalandov potpis te da je odluka na mladom Norvežaninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rat između Real Madrida i Barcelone za Haalanda je sve intenzivniji svakoga dana", objavila je Marca.

Nude mu 100 milijuna

Katalonski Sport objavio je u subotu da je Haaland najbliži transferu u Real i da ga Barcelona namjerava natjerati da se predomisli time što mu nude ugovor vrijedan 100 milijuna eura, po 20 za svaku godinu petogodišnjeg ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barca ga je proglasila prioritetom, na njemu žele graditi novu momčad. On je Laporti ono što mu je u prvom predsjedničkom mandati bio Ronaldinho, pa Messi i Neymar", piše Sport.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo