Eduardo poslao poruku: 'Ja sam hladnokrvni ubojica'

Eduardo da Silva u posljednjih mjesec dana je podsjetio mnoge kakva je igracina. Ukoliko su zaboravili.

4.9.2014.
15:31
VOYO logo

U sedam utakmica zabio je cetiri gola, plus sto je jednako vazno, gol u raspucavanju u brazilskom Kupu gdje je pomogao Flamengu da okrene 0:3 iz prve utakmice protiv Coritibe i zakljuci cudesan preokret.

Brazilski navijaci i novinari su odusevljeni kako mirno posprema lopte u mrezu, veci mu je problem 'presaltavanje' s hrvatskog na portugalski jezik, pa ponekad i trazi rijeci ispred predstavnika medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Hoy7VR7JBSM

"U Europi sam bio poznat kao hladnokrvan, hladnokrvni ubojica. Mislim da je to moj stil. Ja sam smiren. Kad sam ispred golmana, miran sam. Ovo je vrlo vazan trenutak u mojoj karijeri, jako sam sretan. Naporno sam trenirao i vazno mi je da Flamengo napreduje, da pobjeduje", kazao je Eduardo nakon slavlja u Kupu za Globo i dodao o svojoj igri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da budem iskren, nisam mislio da ce se sve tako brzo dogoditi. Kad sam stigao ovdje, klub je bio na posljednjem mjestu i u teskom razdoblju. Znao sam da ce nam biti tesko, da cu morati proci prilagodbu. Ali suigraci su me odlicno primili. Imamo odlicne navijace koji uz nas u najtezim trenucima. To je kljuc za moje dobre predstave."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo