RASPRODANE SVE ULAZNICE ZA SENEGAL: / Vatreni izazvali neviđenu euforiju u Osijeku; svi pričaju samo o njima u gradu na Dravi

Image
Foto: PIXSELL/AFP

U četvrtak i petak radit će isključivo blagajne za preuzimanje već kupljenih ulaznica putem interneta

7.6.2018.
12:02
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Ogroman interes za posljednji nastup hrvatske nogometne reprezentacije protiv Senegala, prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, rezultirao je prodajom svih raspoloživih ulaznica dva dana prije utakmice, javlja službeni HNS.

ŠIME VRSALJKO NAPUSTIO KAMP REPREZENTACIJE: Čak niti izbornik Zlatko Dalić nije mu mogao reći ne

U četvrtak i petak radit će isključivo blagajne za preuzimanje već kupljenih ulaznica putem interneta. Izbornik Zlatko Dalić i njegovi nogometaši tako će u Osijeku imati jaku navijačku podršku, s kojom će se napuniti samopouzdanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek je Osijek bio jaka baza podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, uvijek su Osječani znali napraviti sjajan ambijent Vatrenima, pa ne sumnjamo da će tako biti i u petak, kad nogometaši Hrvatske i Senegala izlaze na travnjak Gradskog vrta, u susretu koji počinje u 18.00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su zrakoplovom iz Zračne luke Rijeka na Krku odletjeli prema Osijeku. Izbornik je prije leta novinarima izjavio da pripreme od prvog dana teku u najboljem redu te da je zadovoljan kako su radili i što su odradili u skladu s planiranim.

"Mogu pohvaliti ozbiljnost igrača i njihovu profesionalnost te se nadam da ćemo nastaviti u tom tonu i duhu. Bilo bi poželjno još da pobijedimo Senegal", rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvrdio je da je dobitak da se nitko od igrača nije ozlijedio iako je bilo teških i napornih treninga. Svi igrači su došli spremni i znaju što je pred njima te vode brigu sami o sebi, rekao je izbornik.

"Moja vjera u momčad i samopouzdanje su ogromni", istaknuo je. "Danas s otvorenim treningom u Bogdanovcima će biti dan punih emocija. Očekujem samo dobre stvari", dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodna tri dana hrvatska reprezentacija se pripremala na riječkom stadionu Rujevica.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo