Senzacije zadnji dan / Rasplet transfera: Vlašić potpisao, Hajduk doveo Huga Almeidu, Dinamo blizu Gavranovića

Image
Foto: Evertonfc.com

Nikola Vlašić potpisao je petogodišnji ugovor s Everton, u transferu teškom 8,7 milijuna eura, što je rekordni prelazak u Hajdukovoj povijesti

31.8.2017.
21:18
Evertonfc.com
VOYO logo

Nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka Nikola Vlašić i službeno je postao igrač Evertona. Sjajni 19-godišnjak zarađivat će milijun eura godišnje.

Hugo Almeida novi igrač Hajduka

Bivši portugalski nogometni reprezentativac 33-godišnji Hugo Almeida postao je novim igračem Hajduka, objavio je splitski prvoligaš u četvrtak na svom službenom internetskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već po prvom dojmu shvatio sam da sam došao u veliki klub. Čuo sam sve o Hajduku, njegovoj bogatoj povijesti, ambicijama, a jako sam dobro upoznat s atmosferom na stadionu i jedva čekam odigrati prvi susret. Naravno, cilj mi je pomoći momčadi da ostvarimo što veći uspjeh, a osobna očekivanja su mi da dam što više golova do kraja sezone, što je ujedno i jedna od mojih glavnih uloga", izjavio je Almeida po dolasku na Poljud i potpisivanja ugovora čiji detalji nisu obznanjeni.

Almeida je u Hajduk stigao iz grčkog AEK-a u čijem je dresu prošle sezone u 16 nastupa postigao četiri pogotka. Almeida je karijeru započeo u portugalskom klubu Naval, a igrao je i zabijao za Porto, Leiriju, Boavistu, Werder Bremen, Bešiktaš, Cesenu, Kuban Krasnodar, Anži i Hannover. Najdublji trag ostavio je u njemačkom Werderu, za klub iz Bremena zabio je 65 golova uz 26 asistencija u 181 nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Almeida je u portugalskoj reprezentaciji imao 57 nastupa i postigao 19 pogodaka. Bio je u momčadi na dva europska (2008. i 2012.) te dva svjetska prvenstva (2010. i 2014.).

Dinamo pred potpisom Gavranovića

Senzacija i iz Dinama. Sve je, naime, spremno za prelazak Marija Gavranovića iz Rijeke u Dinamo. Iako, potpisa još uvijek nema. Glasine o dovođenju Gavranovića zakotrljale su se tek u posljednjim satima prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo