RASKOL MAMIĆA / Talentirani nogometaš podijelio Zdravka i Zorana

Najtalentiraniji Dinamov eksponant, 18-godišnji Ante Ćorić, je protiv Osijeka pokazao zašto je jedan od najboljih mladih nogometaša Hrvatske i ovog dijela Europe. Ćorić je pretrčao 12.

30.4.2015.
9:32
VOYO logo

Zdravko Mamić je, prema pisanju 24 sata, bio toliko ushićen Ćorićevom predstavom da je pred 50-ak ljudi otvoreno hvalio Antu.

"Ha, jeste vidjeli kako mali igra? Te ide u jednu stranu, pa u drugu. A koliko je tek pretrčao? Ima ga po cijelom terenu", pričao je Zdravko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, njegov brat Zoran, nije dijelio njegovo mišljenje. Upravo suprotno.

"Nije me Ćorić baš oduševio, i to zato što znam da on može puno, puno bolje, pa ga ne želim hvaliti zbog ovakvih partija koje bi trebale biti njegova svakodnevica", kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako je Ćorić zaista bio na razini protiv Osijeka. Mladi nogometaš je namjestio četiri “mrtve” šanse, zabio je gol, borio se za svaku loptu, vraćao se svaki puta u obranu. Stoga, zaista će ostati nepoznanica zašto ga Zoran nije pohvalio.

Ovo njegovo objašnjenje ne može biti razlog niti opravdanje da se pohvali igrača koji je to zaslužio. Odnosno, koji ima tek 18 godina, i kojem bi to puno značilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo