VIDEO: / Kakav ludi derbi! Pet golova i čak tri crvena!

Old Firm ove nedjelje nije prošao u ozračju kako to obično biva. Razlog tome je proglašeni stečaj i potpuni financijski kolaps Rangersa.

25.3.2012.
16:32
VOYO logo

Bilo je 3:2 za Rangers, a u mnogome je Celtic sam sebe gurnuo u provaliju tijekom ove utakmice jer su ogled završili s dva igrača manje. Prvo je pocrvenio Korejac Du-Ri Cha već u 29. minuti, dok je crveni u 57. zaradio i Wanyama.

Prvi je pogodak za Rangers postigao nigerijski nogometaš Aluko u 11. minuti, a zanimljivo da je strijelac iz igre izašao u 72. minuti. Tada je umjesto njega u igru ušao Little i doslovno u prvom kontaktu zabio pogodak. Treći pogodak postigao je obrambeni igrač Wallace, te je Rangers u teškim danima osjetio veliku zadovoljštinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/baa82763f843bb7739655af92f78ee1d

Za kraj, u 88. minuti, pocrvenio je i domaći igrač Bocanegra napravivši penal kojeg je u gol Celtica pretvorio Brown, a gosti su čak došli i do 3:2 golom Rognea. Ipak, do remija nisu stigli. Ovakav rezultat nema prevelikog utjecaja na ljestvicu, gdje Celtic ima čak 18 bodova više od velikog rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, recimo da je u nedjelju objavljeno kako su se pojavili potencijalni novi kupci Rangersa (njih čak pet), te bi se uskoro moglo znati i na čijim će leđima klub opet normalno zaživjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo