RAMOS POLUDIO NA PITANJE O MOURINHU, POSLAO PORUKU I MAMIĆU: / 'Zar je moguće da sada pričate o tome?'

Image
Foto: AFP

Nogometaši Real Madrida u subotu igraju igraju finale Svjetskog klupskog prvenstva s Al Ainom.

21.12.2018.
16:39
AFP
VOYO logo

Mourinha nema ovdje već pet godina, a vi još uvijek pričate o njemu. Tim je riječima kapetan Real Madrida Sergio Ramos odgovorio na novinarsko pitanje o potencijalnom povratku portugalskog stručnjaka na Santiago Bernabeu dan uoči finala Svjetskog klupskog prvenstva.

Otkako je ovog tjedna dobio otkaz u Manchester Unitedu u španjolskim medijma neprestano se piše o koketiranju Reala s bivšim trenerom. Pisalo se kako bi ga predsjednik Florentino Perez volio vidjeti opet na klupi prve momčadi i to unatoč činjenici što je Santiago Solari nedavno potpisao trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan ne odlučuje

"Ja ne mogu odlučivati o tome tko će biti trener Real Madrida. Mouriha nema pet godina i još uvijek pričate o njemu. Imamo priliku osvojiti naslov i vi pričate o Mourinhu. Kapetan ne odlučuje i trenerima", kazao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljeni su ga zamolili i da prokomentira izjavu Cristiana Ronalda, koji je nedavno rekao da se u Juventusu više osjeća obiteljski duh i da mu su mu trenutačni suigrači najbolja grupa igrača s kojom je igrao.

"Nisam čuo da je govorio o Real Madridu. Bio je ovdje i zna kakva smo grupa igrača bili i to je bila naša snaga i to nam je donijelo uspjeh", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neočekivano finale

Potom je na red došlo i finale protiv Al Aina ZoranaMamića.

"Utakmica neće biti lagana. Jako ozbiljno shvaćamo ovu utakmicu. Pogledajte što se dogodilo Riveru. Al Ain ima dobre igrače, ali volio bih da igramo s Riverom jer imam određenu empatiju prema momčadima poput Rivera i Boce", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo