RAMOS BEZ PREMCA, LUKA U SAMOM VRHU: / I ovo je dokaz da se Realova igra bez Modrića teško može i zamisliti

Image
Foto: AFP

Modrić je u prvom dijelu sezone postigao gol i upisao dvije asistencije

17.1.2019.
7:30
AFP
VOYO logo

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos jedini je nogometaš kluba sa Santiago Bernabeua koji je odigrao baš svaku minutu u prvom dijelu španjolskog nogometnog prvenstva. Sakupio je stoper Reala svih 1710 minuta koliko je i mogao kroz devetnaest ogleda La Lige dokazujući time da nema konkurenciju u momčadi bez obzira na to tko sjedio na trenerskoj poziciji.

Koliko je takvo što rijetko najbolje će reći i podatak da su samo još šestorica igrača (ne računaju se vratari) u španjolskom prvenstvu napravila isto što i Ramos u ovoj sezoni. Oni su Laguardia (Alavés), Calero i Nacho (Valladolid), Bernardo Espinosa (Girona), Piqué (Barcelona) i Sergi Gómez (Sevilla).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema, Courtois, Modrić...

Što se ostalih Realovih igrača tiče, povjerenje trenera najviše uživaju napadač Karim Benzema (1485 minuta) i vratar Thibaut Courtois (1440 minuta). Odmah uz njih je, navodi službena web-stranica kluba, veznjak momčadi i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Odigrao je Modrić 1380 minuta prvog dijela sezone u La Ligi. Asistirao je suigračima za gol u susretima protiv Leganesa i Celte, a strijelac bio u utakmici 19. kola kada je sjajnim udarcem naudio Betisu u 2-1 pobjedi svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo