Realovac napao Mourinha: 'Njegovo ponašanje nije na nivou Reala!'

Ramon Calderon, predsjednik Real Madrida u razdoblju od 2006. do 2009.

22.11.2012.
8:38
VOYO logo

"Hoće li Mourinho ostati u Real Madridu nakon ove sezone? Ja mislim da je on već odlučio otići! Ne mogu reći da sam siguran, ali čini mi se da mu je svega dosta zbog nekih stvari, ali i da je nekim ljudima u klubu prisjelo njegovo ponašanje, koje ponekad nije na razini Real Madrida i njegove povijesti", izjavio je u intervjuu za BBC Radio 5 Live bivši predsjednik kluba, koji je tu dužnost obavljao prije Mourinhovog dolaska u klub.

"Mourinho je sjajan trener, ali se previše tuži na suce i UEFA-u, pritišće svoje igrače da rivale tretiraju kao neprijatelje. To nije ponašanje na nivou Real Madrida", dodao je Calderon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u 100. nastupu u Ligi prvaka na trenerskoj klupi izborio plasman u nokaut fazu natjecanja, trener Real Madrida Jose Mourinho nije bio previše zadovoljan ishodom u Manchesteru protiv Cityja...

Real Madridu je i bod, zahvaljujući pobjedi Borussije Dortmund kod Ajaxa (4-1), bio dovoljan za prolazak u osminu finala Lige prvaka, a upravo je to i ostvario remizirajući 1-1 kod Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da smo trebali pobijediti. Imali smo puno prilika da zabijemo drugi gol u prvom poluvremenu, ali nismo uspjeli. U nastavku nas je City pritisnuo, ali ionako nismo bili dovoljno aktivni prema naprijed", rekao je Mourinho u prvoj izjavi nakon susreta u Manchesteru.

Vratar Manchester Cityja Joe Hart bio je vidno razočaran što je njegova momčad i drugu godinu zaredom, unatoč velikim ulaganjima, zaustavljena već u grupnoj fazi natjecanja Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam ljut. Popili smo lagani pogodak na samom početku utakmice, iako su trojica naših igrača bila na dijelu terena gdje je Benzema stajao neometan. Tradicionalno smo se uspjeli vratiti u utakmicu, ali to ipak na kraju nije bilo dovoljno. Vodili smo u Madridu i Amsterdamu, te ostali praznih "džepova". Ovo je veliko razočaranje, jer imamo dobru momčad. Iznenadili smo sami sebe, ali na najgori mogući način", zaključio je Hart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo