PRAVA BOMBA / Bivša Dinamova zvijezda na Old Traffordu? Man. United uskoro preuzima nogometni genij, a sa sobom dovodi i poznato lice s Maksimira

Image

Englezi pišu kako Rangnick na Old Trafford ne planira doći sam, već da će sa sobom dovući i gomilu pojačanja

9.11.2021.
12:00
VOYO logo

Ako je vjerovati lokalnom mančesterskom Evening Newsu, Manchester United uskoro bi mogao dobiti novog trenera, odnosno menadžera, a riječ je o njemačkom nogometnom genijalcu Ralfu Rangnicku.

Nijemac, koji ima reputaciju jednog od najboljih operativaca svijeta i koji je ustrojio i lansirao u nogometnu elitu hit-klubove poput Leipziga i Salzburga, trebao bi vrlo brzo stići na Old Trafford, iako je još uvijek nominalno sportski direktor Lokomotiva iz Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dovodi Olma, Haalanda i još dvojicu?

No, Manchester Evening News piše kako Rangnick na Old Trafford ne planira doći sam, već da će sa sobom dovući i gomilu pojačanja. Britanci pišu kako planira dovesti Denisa Zakariju iz Borussije Monchengladbach, Nordija Mukelea iz Leipziga, a mogao bi povući i bivšeg Dinamova nogometaša Danija Olma koji je trenutno jedan od najboljih igrača također u Leipzigu.

Uz njih trojicu, Evening News piše kako će Rangnick vjerojatno krenuti u akciju dovođenja Erlinga Haalanda, najtraženijeg napadača i golgetera današnjice. Rangnick je bio u doticaju sa svim ovim igračima dok je obnašao dužnosti u Leipzigu i Salzburgu, a jedno sa Zakariom nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo