RAKITIĆ ODUŠEVIO LEGENDE: / Vatreni se oglasio na Instagramu i objavio fotku u društvu slavnog Srbina: 'Navratio kralj malo...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac dobio je nakon nekog vremena zaigrati od prve minute i oduševio je

28.11.2019.
17:09
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je srijedu navečer na Camp Nou pobijedila Borussiju Dortmund s 3-1 i tako potvrdila prvo mjesto i prolaz u drugi krug Lige prvaka. Bila je to 700. utakmica Lionela Messija u Barcinom dresu, a uveličao ju je pogotkom za 2-0 u 33. minuti, njegovim 613. u dresu 'Blau Grane'. Među strijelce se upisao i Luis Suarez u 29. minuti, te Antoine Griezmann u 67. minuti. Za goste je zabio JadonSancho (77).

Image
RAKITIĆ JUNAK BARCELONE: /

Marca ga opjevala; 'Zahvaljujući Ivanu Barca je odigrala najbolju utakmicu u LP'

Image
RAKITIĆ JUNAK BARCELONE: /

Marca ga opjevala; 'Zahvaljujući Ivanu Barca je odigrala najbolju utakmicu u LP'

Ivan Rakitić je prvi put ove sezone u Ligi prvaka zaigrao od prve minute za Barcu, a na terenu je proveo 77 minuta. Svojim nastupom oduševio je navijače, koji su na društvenim mrežama zazivali njegov ostanak u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najčitaniji španjolski dnevni sportski list Marca na svom web izdanju donio je tekst o Ivanovoj igri protiv njemačkog velikana. Osim pogreške na početku susreta kad je poklonio jednu loptu Borussiji koja je nakon toga umalo dala gol, njegova prezentacija je bila odlična. Više o Marcinim pohvalama pročitajte OVDJE.

Klasnić, Kluivert...

U međuvremenu, veznjak se nakon susreta oglasio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika partija", napisao je u prvom postu na što su među ostalim reagirali IvanKlasnić, Patrick Kluivert, Marko Popović i drugi. Svi su mu redom čestitali na dobroj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavijestio je potom Rakitić svoje fanove i o zanimljivom posjetu. Naime, pozirao je s srpskim glumcem s adresom u Barceloni DarkomPerićem, zvijezdom Netflixove hit-serije Money Heist.

"Navratio kralj malo... Bila mi je čast, vidimo se na kavi. #kume #kralj #helsinki #lacasadepapel", napisao je Rakitić pored njihove zajedničke fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo