RAKITIĆU KASNO POSTALO JASNO ŠTO MU SE SPREMA: / Talijani pišu zašto je Juve odustao od Vatrenog i kakve veze Mandžukić ima s tim

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski veznjak našao se u dosta nezgodnoj situaciji

3.9.2019.
12:02
Profimedia
VOYO logo

Iako se cijelog ljeta pisalo da će napustiti Barcelonu hrvatski reprezentativac IvanRakitić i nakon zadnjeg dana prijelaznog roga ostao je na Camp Nou. Juventus je uložio sve napore u posljednjim satima meracata dovede, a navodno je i sam igrač htio napustiti Barcu pod svaku cijenu. Na koncu se ništa ipak nije dogodilo.

Talijanski novinar Fabrizio Romano otkrio je pozadinu cijelog slučaja. Veznjak je, tvrdi, preferirao odlazak u Torinu umjesto u PSG gdje ga je Barca željela poslati kao dio paketa za Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želio prijeći u Juve?

Rakitić je, ističe, bio spreman odmah spakirati kofere i započeti novu avanturu u Torinu, ali pojavio se problem zbog kojeg je sve propalo. Juve je, naime, trebao prodati jednu od svojih zvijezda.

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Međutim, nisu uspjeli pa su i Rugani i Mandžukić i EmreCan ostali. Nisu pronašli rješenje za igrače koji su postali višak u svlačionici, a Romano ističe da je zbog toga sportski direktor Juventusa FabioParatici bio prisiljen odustati od Vatrenog. Talijanski Calciomeraco piše da bi Hrvat mogao biti na radaru Bianconera u idućem prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitiću sada predstoji velika borba za minutažu. Otkako je došao prije pet godina bio je standardni prvotimac, a ove je sezone prikovan za klupu. U prvom kolu dobio je 45 minuta, a u ostala dva nije ulazio u igru. Mundo Deportivo tvrdi da je nakon posljednje utakmice s Osasunom promijenio mišljenje oko ostanka u klubu i zatražio šefove da saslušaju ponudu Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo