RAKITIĆ U DRUŠTVU RAMOSA, MANDŽUKIĆ DIJELI POZICIJU S BIVŠIM SUIGRAČEM : / France Football objavio na kojem se mjestu nalaze dvojica Hrvata

Image

S objavom poretka od 30. mjesta na dolje počela je dodjela Zlatne lopte.

3.12.2018.
18:29
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac IvanRakitić našao se na diobi 19. mjesta u poretku najboljih nogometaša u 2018. godini u izboru France Footballa, dok je bivši Vatreni MarioMandžukić također nije usamljen na 25. mjestu.

Prva imena

Kao uvod u dodjelu Zlatne lopte France Football je počeo objavljivati poredak najbolje tridesetorice. Prva imena koja su iscurila u javnost su Španjolca Icsa i Francuza Huga Llorisa. Dvojac je podijelio 29. mjesto. Potom je objavljeno da je Diego Godin 28., a sljedeći u nizu našli su se pak Jan Oblak, Mario Mandžukić i Allison Becker, koji su podijelili 25. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, ispred njih na 22. su Marcelo, Sadio Mane i Edinson Cavani, da bi potom bilo objavljeno da su 19. podijelili Sergio Ramos, Ivan Rakitić i Roberto Firmino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunac večeri trebao bi se dogoditi u 21 sat kada je na rasporedu proglašenje dobitnika. Najveći favorit je Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo